УКР РУС

Арсен Венґер: Серби не давали включити нам швидкість

9 грудня 2010

Головний тренер лондонського "Арсенала" Арсен Венґер прокоментував матч заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Партизана", який завершився з рахунком 3:1 на користь "канонірів".

"Протягом гри я не нервував. Хвилювався? Так. Хто ж не буде хвилюватися, коли на табло рахунок 1:1? Але я відчував, що нам під силу забити, та й суперник в останні 20 хвилин мав втомитись. Тому мене не покидала впевненість у тому, що моя команда пройде в наступний раунд, хоча могло статися всяке. На мою думку, ця гра пройшла у низькому темпі, адже мої хлопці так і не змогли розігнатися. Ми довго не могли підібрати ключ до оборони "Партизана ", який грамотно захищався. Серби не давали нам оперативного простору, а тому не вдавалося включити притаманну нам швидкість.

У минулому році в 1/8 фіналу ми потрапили на "Барселону". Вдома зіграли внічию 2:2, і я сподівався на кращий результат на виїзді. "Арсенал" тоді вів у рахунку 1:0, але програв - 1:4. Успіх залежить від ігрової форми провідних футболістів і впевненості в собі. Важко передбачити, наскільки далеко ми просунемося у турнірній сітці. У плей-офф все буде по-іншому. До цих пір це був чемпіонат, а далі почнеться кубкове змагання. Це означає, що протягом 180 хвилин треба буде демонструвати свій максимум", - цитує Венґера офіційний сайт УЄФА.