УКР РУС

Аргентина мінімально перемогла Бразилію в класному матчі

9 червня 2017 Читать на русском

У товариському матчі на теренах Австралії переможцями південноамериканського дербі стали аргентинці (0:1).

Товариські матчі
завершено
-

Цей поєдинок став дебютним для Хорхе Сампаолі на чолі "альбіселестес". Наставник перебудував схему на гру з трьома захисниками, яким належало стримувати атаку Селесао, ослаблену відсутністю Неймара.

Матч розпочався в хорошому темпі, суперники активно боролися за м'яч, вмикаючи високий пресинг на чужій половині поля. Перший момент виник вже на 6 хвилині, коли Ді Марія з гострого кута влучив у ближню стійку. Бразильці відповіли небезпечним дальнім ударом Аугусто, який трішки не влучив у площину. У середині тайму команди створили ще по одному гольовому шансу: Вілліан і Коутінью вдвох не впоралися з Вевертоном, а Ді Марія знову спробував забити у ближній кут.

Перед перервою гострішими були аргентинці. Вевертон ще раз потягнув ефектний удар Анхеля, а Дибала ледь не вразив праву від голкіпера "дев'ятку". "Біло-блакитні" все ж отримали перевагу до 15-хвилинного відпочинку. Ді Марія подав, Отаменді влучив у стійку, а Меркадо добив у порожні ворота.

У другому таймі бразильці були значно гострішими – моменти посипалися після 60 хвилини. Коутінью потужним ударом влучив у Паулінью, а постріл Жезуса парирував Ромеро. Через декілька миттєвостей Габріель змарнував ще один супершанс. Він опинився перед порожніми аргентинськими воротами, але пробив у стійку, а Вілліан на добиванні знову струснув каркас ворожих воріт.

До фінального свистка Селесао не припиняли спроб відігратися, однак головною подією останніх хвилин стала травма Жезуса. Габріеля винесли з поля на ношах, а замінив його Тайсон. Рахунок вже не змінився, а Хорхе Сампаолі переможно дебютував на чолі "альбіселестес".

Товариський матч

Бразилія – Аргентина – 0:1

Гол: Меркадо, 45