УКР РУС

АПЛ може отримати ще два місяці для завершення сезону, якщо піде на серйозні жертви

21 березня 2020 Читать на русском

УЄФА намагається знайти компромісні варіанти, аби задовольнити всі зацікавлені сторони процесу.

Англійська прем'єр-ліга може продовжити сезон 2019/20 на 2 місяці, якщо відмовиться від одного з місць у Лізі Європи, повідомляє видання The Telegraph.

Коло Туре має амбітний план, як вписати своє ім'я в історію АПЛ

Оскільки відновлення сезону в Англії у зв'язку з пандемією коронавірусу було перенесено на травень, чемпіонат навряд чи буде завершено до 30 червня, як того хоче Союз європейських футбольних асоціацій. У той же час і УЄФА не планує переносити відбіркові матчі Ліги Європи на догоду АПЛ. Другий раунд кваліфікації Ліги Європи, в якому має взяти участь команда, що посіла 7-е місце в чемпіонаті Англії, розпочнеться у другій половині липня.

Таким чином, якщо АПЛ відмовиться від місця в Лізі Європи для 7-ї команди, то зможе отримати додатково до двох місяців на завершення сезону, оскільки інші шість клубів, які беруть участь в єврокубках, практично до вересня не будуть задіяні у міжнародних іграх.

Цікаво, що потрапляння до групової стадії Ліги Європи приносить клубам менше трьох мільйонів фунтів стерлінгів, а перемога у змаганні – менше 8 мільйонів.

Магія на Стемфорд Брідж, шок Сімена, дивовижні бісіклети: найкращі голи Роналдінью – великого шоумена у світі футболу