УКР РУС

Анонс 32 туру Бундесліги. Матчі п'ятниці

29 квітня 2011

Останні тури чемпіонату Німеччини відбуваються із певними змінами стосовно звичайного графіку.

Отож сьогодні тур відкриває одразу два матчі, а завершиться 32 ігровий день завтра.

"Вердер" - "Вольфсбурґ" (п'ятниця 21.30)

На полі бременської команди "Вольфсбурґ" святкував найбільше перемог (5) і забив найбільше голів (19). Щоправда із останніх п'яти візитів до Бремена "вовки" привезли лише одну перемогу (1:0, 16 березня 2008 року).

"Вердеру" вдалось реалізувати лише один пенальті із п'яти спроб у дуелях із "Вольфсбурґом".

Теперішній наставник "Вольфсбурґа" звільнив 9 травня 1999 року місце для теперішнього керманича "Вердера" Томаса Шаафа.

"Вердер" не програє вже вісім матчів у цьому чемпіонаті, однак бременські музиканти не виграли жодної із останніх шести ігор вдома. Капітан "Вердера" Торстен Фрінґс може у цьому матчі провести чотирисоту гру у Бундеслізі. "Вольфсбурґ" не виграє в гостях з 22 січня, коли вдалось мінімально перемогти "Майнц".

Рахунок першого кола: 0:0.

 

"Кайзерслаутерн" - "Санкт-Паулі" (п'ятниця 21.30)

У всіх турнірах (Бундесліга, друга Бундесліга, Кубок Німеччини) "Кайзерслаутерн" не програв "Санкт-Паулі" вдома ще жодної гри (13 офіційних матчів).

Тренер "Санкт-Паулі" Хольґер Станіславскі як гравець ніколи не вигравав у "Кайзерслаутерна", натомість тренер господарів ніколи не програвав "Санкт-Паулі".

"Кайзерслаутерн" програв останні дві домашні гри у чемпіонаті "на сухо".

"Санкт-Паулі" здобув в останніх дев'яти турах лише одне очко (16 квітня, 2:2 з "Вольфсбурґом"). Цікаво, що в останніх чотирьох турах "халупники" пропустили три голи від ударів головою після подачі кутових. Три із останніх шести матчів "Санкт-Паулі" програв, ведучи в рахунку 1:0.

Рахунок першого кола: 0:1.