УКР РУС

Анонс 27 туру Бундесліги. Матчі суботи

19 березня 2011

Пропонуємо вам ознайомитись із перспективами команд у суботніх матчах 27 туру чемпіонату Німеччини.

"Гамбурґ" - "Кельн" (субота, 16:30)
Із п'яти останніх домашніх ігор проти "Кельна" гамбурзькій команді вдалось здобути чотири перемоги. "Гамбурґ" програв у чемпіонаті дві останні гри, пропустивши у них 10 голів, а також - дві із останніх трьох домашніх ігор. "Кельн" програв лише одну гру в останніх шести турах (0:1 від дортмундської "Борусії"), однак команда з берегів Рейну є найгіршою "гостьовою" командою чемпіонату (6 очок). Єдину перемогу на виїзді "Кельн" здобув над "Штутґартом" ще 21 листопада (1:0) завдяки голу Лукаса Подольскі з одинадцятиметрової позначки. Рахунок першого кола: 2:3 (на користь "Кельна").

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
"Айнтрахт" - "Санкт-Паулі" (субота, 16:30)
У всіх зустрічах у Франкфурті "Санкт-Паулі" забивав принаймні один гол, однак здобути хоча б одну перемогу команді не вдалось. "Айнтрахт", здобувши у другому колі лише два очки завдяки двом нульовим нічиїм, є найгіршою командою 2011 року у чемпіонаті Німеччини. Причому на своєму полі "Айнтрахт" ще не забив у цьому році ще жодного голу, відколи переміг лідера чемпіонату в останньому турі першого кола із рахунком 1:0. Здобути одне очко на власному полі команді із Франкфурта вдалось лише п'ятого березня завдяки нічиїй у матчі проти "Кайзерслаутерна". Перемога у гамбурзькому дербі стала єдиною в останніх п'яти турах для "Санкт-Паулі", причому команда у цих чотирьох матчах забила лише один-єдиний гол. Крім того, "Санкт-Паулі" в останніх семи виїзних іграх здобув лише одне очко. Обидва суперники цього поєдинку пропустили у цьому чемпіонаті найбільше голів під час останньої чверті поєдинків (по 13). Рахунок першого кола: 3:1.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
"Фрайбурґ" - "Баварія" (субота, 16:30)

Єдине очко в останніх семи домашніх іграх проти "Баварії" "Фрайбурґ" здобув 25 листопада 2000 року (1:1). "Баварія" виграла останні чотири матчі в гостях у "Фрайбурга" із загальним рахунком 11:1, а в останніх 17 дуелях між суперниками "Фрайбурґу" вдалось здобути лише три очки. Щоправда, чемпіон програв дві із останніх трьох виїзних ігор у цьому чемпіонаті. З іншого боку, "Баварія" забила найбільше голів у чемпіонаті (57), а також - найбільше в останню чверть матчів (15). Гравці мюнхенського клубу оформили у чемпіонаті найбільше хет-триків (4: Маріо Ґомес (3) та Ар'єн Роббен (1)). "Фрайбурґ" програв останні три матчі у чемпіонаті і виграв в останніх шести турах лише одну гру. Рахунок першого кола: 2:4.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
"Гановер" - "Хофенхайм" (субота, 16:30)

У п'яти матчах - 14 пропущених голів та нуль очок - такий "доробок" господарів поєдинку у матчах із "Хофенхаймом". У цьому чемпіонаті "Гановер" виграв останні три домашні гри, однак у восьми із дев'яти поєдинків, у яких першим забивав суперник, команда зазнавала у підсумку поразки, причому всі ці вісім поразок були "сухими". Перемога над дортмундською "Борусією" (1:0) стала єдиною для "Хофенхайма" в останніх п'яти матчах. Наступний гол "Хофенхайму" стане 150-им для команди у Бундеслізі. Цікаво, що "Хофенхайм" забив найбільше голів у чемпіонаті зі штрафних (10), а "Гановер" має другий показник пропущених голів зі штрафних ударів (8). Рахунок першого кола: 0:4.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
"Нюрнберґ" - "Вердер" (субота, 16:30)

Серед усіх команд від "Нюрнберґа" найбільше голів у свої ворота отримав саме "Вердер" (77), однак в останніх трьох домашніх матчах проти "музик" "Нюрнберґ" здобув лише одне очко. "Нюрнберґ" - найкраща команда цього року, яка не програє вже вісім турів, а останні чотири домашні поєдинки "Нюрнберґ" виграв із загальним рахунком 11:0 (рекорд команди). В двох останніх матчах перший гол "Нюрнберґа" забивав захисник команди Філіп Вольшайд. "Вердер" програв лише одну гру в останніх шести турах. Рахунок першого кола: 3:2.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
"Борусія" (Д) - "Майнц" (субота 19:30)

У трьох останніх домашніх зустрічах проти "Майнцу" "Борусія" здобула лише одне очко. "Борусія", маючи найкращу атаку у першому колі чемпіонату, спромоглася в останніх чотирьох матчах другого кола забити лише чотири голи, причому в останніх двох матчах- лише один. "Майнц" виграв останні дві виїзні гри і здобув 11 очок завдяки голам в останні 15 хвилин матчу. Цікавий факт: "Майнц" має у своєму активі у цьому чемпіонаті 12 голів, які забили гравці, що вийшли на заміну (найкращий показник серед усіх команд у чемпіонаті). Натомість у ворота "Борусії" не зумів забити гол ще жоден гравець, що вийшов на заміну (єдина команда із таким показником). Рахунок першого кола: 2:0.