УКР РУС

Анонс 20 туру Серії А

15 січня 2011

Після зимової перерви Серія А здивувала нас багатьма непередбачуваними результатами, але позиції команд у турнірній таблиці суттєво не змінилися. Лідерство продовжують утримувати "старі знайомі", а на дні змін немає взагалі. "Інтер" повернувся в боротьбу за призові місця, а от "Ювентус" просто приголомшив своїх шанувальників двома розгромними поразками.

"Наполі" - "Фіорентина" (субота, 15 січня, 19.00 )
Фаворит у цьому матчі настільки очевидний, що виникає непереборне бажання зіграти проти нього. "Наполі" відмінно виглядає, але кожен може рано чи пізно спіткнутися, і зазвичай на дорозі фаворитам стає слабкіша, але вперта команда. Неаполітанці не грають внічию вже 12 матчів, вдома мають серію з 5 перемог, три матчі вдома не пропускали, та взагалі вдома пропускали лише у двох матчах з останніх семи. Можливо саме "фіалки" зіпсують цей марш неаполітанців?


"Інтер" - "Болонья" (субота, 15 січня, 21.45)
Леонардо, кажуть, тренер дещо загадковий, однак результат "Інтеру" приніс. Вже три перемоги поспіль, а чи буде четверта. "Болонки" були завжди ласим шматком для "неррадзуррі" - за 10 років вони всього лише 2 рази перемогли суперника. "Болонья" була до недавнього часу абсолютно безпорадною на виїзді, однак у трьох останніх матчах в гостях не програє, причому два з них виграла і жодного разу не пропустила! То хто ж кому зіпсує позитивну серію?


"Кальярі" - "Палермо" (неділя, 16 січня, 21.45)
Палермо довго не грав унічию перед двома останніми "мирними угодами". Чи може бути і третя нічия? Певна річ, що так, адже, враховуючи фактор чужого поля, - сили приблизно рівні. Господарі також не повинні програвати, бо виглядають в останні тури вельми непогано. За історію особистих дуелей "Кальярі" лише раз за останні 6 років програв вдома "Палермо".


"Брешія" - "Парма" (неділя, 16 січня,16:00)
У минулому турі "молочники" абсолютно несподівано програли на своєму полі 1:2 не найсильнішому супернику у чемпіонаті Італії і це було лише друга поразка за сезон на своїй арені. А ось Брешіа в минулому турі провалилася у Флоренції, упустивши перемогу над "філками", ведучи по ходу матчу 2:0. Два аутсайдери у новому році почали більше забивати, отож матч може вийти результативним. "Брешії" настала пора перемагати, проте пармезанці, зрозуміло дадуть бій, згадавши смак перемоги у Турині над "Юве".



"Дженоа" - "Удінезе" (неділя, 16 січня,16:00)
"Дженоа" завжди дуже вдало грала з "Удінезе", але зараз команда не виглядає настільки сильно, щоб легко здолати гостей, які демонструюють непогану гру в атаці і обов'язково мають забити. Генуезька команда не забиває вже три матчі, а за останні 6 матчів забила лише в одному, щоправда одразу три голи. "Дженоа" навіть вдома не може забити бодай гол у ворота суперників вже три поєдинки поспіль. Час перервати "посуху" настав, чи ще ні?

"Катанія" - "К'єво" (неділя, 16 січня,16:00)
"К'єво" після вдалого старту продовжує котитися вниз, перебуваючи на 14 місці, і зона вильоту вже не за горами... А ось "Катанія" в минулому турі з "Інтером" виглядала досить непогано, хоч і поступилася вже у кінці матчу. Команда чудово виступає на рідній арені, програвши за сезон лише двічі ("Ювентусу" та "Інтеру"), тому команда з Верони має обмаль шансів на успіх.



"Лаціо" - "Сампдорія" (неділя, 16 січня,16:00)
Цей матч повинен стати цікавим. "Лаціо" в минулому турі, всупереч усім прогнозам, програло вдома "Лечче". "Сампдорія", навпаки, несподівано здолала "Рому", показавши вольовий футбол. Історія особистих зустрічей говорить про те, що команди здобувають перемоги переважно вдома. Чи захоче "Лаціо" псувати загальну статистику та вдруге поспіль програти на домашньому стадіоні?

"Чезена" - "Рома" (неділя, 16 січня,16:00)
"Чезена" помітно набрала обертів після зимової перерви, але чи зможуть господарі достойно протистояти римлянам, які ведуть відчайдушну боротьбу за другу сходинку і мають непогані шанси залишитися на ній після закінчення сезону? Прикра поразка римлян у минулому турі повинна спонукати команду до активних дій.


"Ювентус" - "Барі" (неділя, 16 січня, 16:00)
"Барі" - один із кандидатів на пониження в класі, і дійсно "Барі" виглядає просто жахливо, незважаючи на недавню перемогу. Туринці є зараз розлючені після двох ганебних поразок: від "Парми" (1:4) та від "Наполі" 0:3. У четвер в кубку "Юве" виглядав впевнено і, якщо команда покаже той же рівень, то Барі не позаздриш.



"Лечче" - "Мілан" (неділя, 16 січня, 21:45)
"Лечче" в минулому турі здійснив подвиг, обігравши в гостях грізне "Лаціо", а "Мілан" влаштував справжнє шоу на "Сан Сіро", зливою голів разом з "Удінезе". Відрив "россонеррі" від "Наполі" - лише 4 очки, і гості навряд чи захочуть дозволити неаполітанській команді скоротити відставання від позиції лідера. Однак "Лечче" не є цілком гостинним на своєму полі - за весь сезон команда лише раз на своєму полі лише раз не забила супернику. Отож гостям варто готуватися забивати більше.