УКР РУС

Анонс 20 туру Бундесліги

29 січня 2011

20 тур Бундесліги просто рясніє цікавими матчами, прохідних практично немає. Всі протистояння пройдуть або між принциповими суперниками, або між лідерами, або ж на поле вийдуть аутсайдери і зійдуться в битві на виживання.

"Байєр" - "Гановер" (п'ятниця, 28 січня, 2:0)

"Байєр" забив в останніх трьох дуелях проти "Гановера" на домашній арені 9 голів і не пропустив жодного. Тренер Юп Хайнкес забив як гравець "Гановера" 25 голів. Цього результату не вдалось перевершити жодному гравцеві із теперішньої складу "Гановера". У цьому чемпіонаті "Гановер" виграв 3 із 4 останніх гостьових зустрічей, а "Байєр" - лише 1 із 4 домашіх ігор. Леверкузенська команда всі свої поразки у сезоні (3) зазнала на власному полі і набрала вдома лише 13 очок, що на два пункти більше, ніж "Гановер" привіз додому у цьому чемпіонаті (15). Результат першого кола: 2:2.

*****************************************
"Вердер" - "Баварія" (субота, 29 січня, 16.30)

Вердер так і не знайшов свою гру і продовжує засмучувати, а мюнхенська "машина" набрала обертів. Цікаво, чи зможуть "бременські музики" зіграти переможний марш? Адже останні п'ять ігор у Мюнхені "Вердер" не програв, однак в останніх трьох домашніх дуелях проти чемпіона "музики" зуміли здобути лише одне очко. П'ять із восьми останніх зустрічей між суперниками завершились внічию. "Баварія" найчастіше програла в гостях у "Вердера" (26 разів) і пропустила найбільше голів також в матчах проти "музик" (113). Найдраматичнішим поєдинком між командами був матч 22 квітня 1986 року, який завершився унічию. Однак на останній хвилині поєдинку футболіст "Вердера" Міхаель Куцоп не зумів реалізувати пенальті, що не дозволило його команді стати чемпіоном Німеччини. У нинішньому чемпіонаті "Вердер" не забив у 6 із 9 останніх матчах. "Баварія" програла лише 1 із 12 останніх матчів у Бундеслізі (4 грудня "Шальке" 2:0), однак виграла лише один виїзний матч із останніх семи. У 3 із 4 останніх офіційних матчах "Баварія" неодмінно забивала по 5 голів, причому Маріо Ґомес забив 7 голів. Результат першого кола: 0:0

*****************************************
"Вольфсбурґ" - "Борусія" Д (субота, 29 січня, 16.30)

В останніх трьох дуелях із дортмундською командою "вовкам" вдалось здобути лише одне очко. Тренер "Борусії" Юрґен Кльоп із п'яти останніх візитів до Вольфсбурґа привіз 11 голів. Цікаво, що арбітри востаннє вилучали гравця "Борусії" ще 12 травня 2009 року саме у матчі проти "Вольфсбурґа".
Автором червоної картки тоді став Прінс-Кевін Боатенг. "Вольфсбурґ" не програє вже сім турів, а вдома "вовки" не виграють від 30 жовтня, коли здолали "Штутґарт" (2:0). "Борусія" також дещо пригальмувала, вигравши лише один матч із трьох останніх. На виїзді лідер чемпіонату забив 24 голи - лише на 2 м'ячі менше, ніж "Вольфсбурґ" забив у цьому чемпіонаті. Результат першого кола: 0:2.

*****************************************
"Нюрнберґ" - "Гамбурґ" (субота, 29 січня, 16.30)

"Нюрнберг" продовжує потихеньку здавати позиції і вже перебуває близько до зони вильоту, а "Гамбурґ" своєю чергою після декількох вдалих ігор впритул наблизився до бажаної "єврозони". "Гамбурґ" забив найбільше голів серед усіх команд Бундесліги у Нюрнберзі (49, 118 загалом), і програв лише 1 із 19 останніх дуелей (28 січня 2006 року). "Гамбурґ" виграв лише 1 із 8 останніх матчів у цьому чемпіонаті (18 грудня від "Гановера", 3:1). - Результат першого кола: 1:1.

*****************************************
"Санкт-Паулі" - "Кельн" (субота, 29 січня, 16.30)

У минулому турі обидві команди вдало зіграли: "Санкт-Паулі" ледь не взяв 3 очки в гостях, а "Кельн" розгромив "Вердер". Команда із району Гамбурґа останнім часом почала забивати і в останніх трьох зустрічах забила по 2 м'ячі, щоправда, пропустила не менше. За коротку історію особистих зустрічей "козли" мають перевагу - три перемоги. Команди у цьому матчі боротимуться за шість очок, адже в їхньому активі по 19 очок і майже ідентичні показники. "Кельн" перебуває вище лише за рахунок того, що забив на 2 голи більше. 29 квітня 1978 року "Кельн" після перемоги в гостях над "Санкт-Паулі" здобув поки що останній чемпіонський титул в історії клубу. Друге коло цього чемпіонату "Кельн" розпочав вдало, здобувши 4 очки, а Лукас Подольскі забив 3 із 4 голів у цих матчах. Результат першого кола: 0:1.

*****************************************
"Шальке" - "Хофенхайм" (субота, 29 січня, 16.30)

"Хофенхайм" вже 6 матчів не може здобути перемогу (5 нічиїх). Господарям терміново потрібно набирати очки і підніматися по турнірній таблиці, щоб потрапити в єврокубки. "Хофенхайм" хоч і не може здобути три очки, однак любить забивати багато і цілком здатен засмутити господарів у цьому матчі. Рауль забив 7 із 10 останніх голів "Шальке". Після того, як іспанський форвард в перших 10 турах забив лише один гол, йому вдалось в наступних 9 матчах забити 9 голів. Результат першого кола: 0:2

*****************************************
"Кайзерслаутерн" - "Майнц" (субота, 29 січня, 19.30)

"Кайзерслаутерн" хоч і виграв 1 із 5 останніх ігор, вдома не програє вже 5 ігор від 17 жовтня, коли програв "Айнтрахту" 0:3. "Майнц" розпочав новий рік із двох мінімальних поразок і разом з "Айнтрахтом" є командами, які ще не забили бодай гол у другому колі. "Майнц" програв 3 із 4 останніх матчів "на сухо". "Майнц" також залишився єдиною командою у чемпіонаті, якій вдалось не пропустити гол в перші 15 хвилин матчу. Результат першого кола: 1:2


*****************************************
"Штутґарт" - "Фрайбурґ" (неділя, 30 січня, 16.30)

Про мотивацію "швабів" говорити зайве - ще одна невдача і останнє місце на видноколі. У минулому турі команда продемонструвала, що вона зараз боротиметься за кожне очко, зігравши внічию із лідером чемпіонату на його полі. "Фрайбурґ" - суперник серйозний, бореться за високі місця і "єврозону", вже п'ять матчів йде без поразок. За останні 10 років "шваби" лише одного разу подарували 1 очко на своєму полі "Фрайбурґу", який здобув у Штутґарті лише одну перемогу 23 квітня 1994 року (4:0). У цьому чемпіонаті "Штутґарт" виграв лише одну із останніх восьми ігор (15 січня від "Майнца" 1:0). "Шваби" є найнеуспішнішою командою першого тайму - 12:19. "Фрайбурґ" не здається суперникам вже 5 турів і в попередніх 19 турах команда лише одного разу не засмутила суперника через свій гол. Натомість "Штутґарт" в 9 із 10 останніх матчах вдома забивав у ворота суперника. Результат першого кола: 1:2.

*****************************************
"Айнтрахт" - "Борусія" М (неділя, 30 січня, 18.30)

"Борусія" - абсолютний аутсайдер сезону,однак шанси на порятунок має. Саме зараз настав час розпочати боротьбу за виживання. "Айнтрахт" у матчах із "Борусією" святкував найбільше перемог (30)серед усіх команд, однак гості половину з останніх 10 візитів до "Айнтрахта" виграли. Крім того "Айнтрахт" невдало розпочав друге коло, програвши 2 матчі і не забивши жодного голу. "Борусії" вдалось розпочати новий рік із перемоги у Нюрнберзі, однак 6 із 7 останніх ігор команда із Мьонхенґладбаху програла із загальним рахунком 6:17. "Борусія" пропустила вдвічі більше, ніж "Айнтрахт" (50 проти 25). Результат першого кола: 4:0.