УКР РУС

Анонс 14 туру Бундесліги

26 листопада 2010

До вашої уваги анонс 14 туру німецької Бундесліги.

"Майнц" - "Нюрнберґ" (п'ятниця, 21.30), 3:0

"Нюрнберґу" вдалось виграти поки що єдиний матч на полі "Майнца" - це трапилось 11 грудня 2004 року. Наступні три візити до Майнца завершились для "Нюрнберга" із загальним рахунком 2:7. Цікаво, що обидвом суперникам поєдинку довелось у минулому сезоні провести у п'ятницю по дві гри, які вони всі програли. "Майнц" програв "на сухо" останні три домашні поєдинки на домашній арені і не може порадувати уболівальників голом вдома вже 286 хвилин. Перед своєю ювілейною 150-ою грою у Бундеслізі "Майнц" залишається єдиною командою у цьому чеміпонаті, якій не вдалось заюбити гол головою. "Нюрнберґ" програв останні два матчі, пропустивши у кожному по три голи, і виграв лише один із останніх гостьових матчів (3:2, 30 вересня у Бремені). Однак "Нюрнберґ" забиває у кожному матчі за винятком нульової нічиєї 19 вересня у Леверкузені. Результати минулого сезону: 1:0 і 0:2.

***********************************************************
"Баварія" - "Айнтрахт" (субота, 16.30)

"Айнтрахт" гостював в Мюнхені в рамках чемпіонату Німеччини 40 разів, причому в листопаді лише два рази, за які вдалось відібрати у "Баварії" 4 очки. 18 листопада 2000 року команда із Франкфурта здобуда єдину перемогу за останні 28 гостьових ігор із "Баварією". Відтоді "Айнтархт" здобув лише одне очко у Мюнхені (0:0, 3 листопада 2007 року). "Баварія" ще ніколи не відставала після 13 ігор від лідера на 14 очок. Однак варто зазначити, що чемпіон не програє вже 6 турів, а останні три домашні гри мюнхенці виграли із загальним рахунком 10:2. Маріо Ґомес забив три із останніх чотирьох голів "Баварії", а в останніх шести турах Маріо забив вісім голів. "Айнтрахт" здобув в останніх чотирьох гостьових зустрічах 10 очок, однак в двох останніх турах команді не вдалось забити жодного гола. Результати минулого сезону: 2:1 і 1:2.


**********************************************************
"Гамбурґ" - "Штутґарт" (субота, 16.30)

У 2008 році теперішній тренер "Гамбурґа" Армін Фе привів "Штутґарт" до чемпіонського титулу, однак після 14 турів (18 очок) був звільнений. Зараз "Штутґарт" має після 13 турів лише 11 очок. Три останні зміни тренерів в "Штутґарті" відбувались восени. "Шваби" програли останні сім із дев'яти ігор у Гамбурзі. Із новим тренером Йєнсом Келєром "Штутґарт" ще не вигравав на виїзді. "Гановер" програв останні 3 з 4 матчів у чемпіонаті, пропустивши 8 голів, і ще жодного разу в 15 офіційних іграх цього сезону не йшов на перерву із перевагою в рахунку. Кореєць Хойнь Мінь Сон забив три із останніх п'яти голів "Гамбурґа". "Штутґарт" - найгірша "гостьова" команда чемпіонату, яка здобула лише 2 очки, тобто жодної перемоги. "Шваби" вигравали у цьому чемпіонаті лише тоді, коли не пропускали у свої ворота. Результати минулого сезону: 3:1 і 3:1


***********************************************************
"Хофенхайм" - "Байєр" (субота, 16.30)

"Байєр" виграв останні чотири зустірічі проти "Хофенхайма". Тренер "Хофенхайма" Ральф Ранґнік виграв лише одну із семи домашніх ігор своїх команд проти "Байєра". "Хофенхайм" має зараз другу найкращу атаку у чемпіонаті, а останні 2 із 4 матчів виграв із рахунком 4:0. "Хофенхайм" є також найуспішнішою командою першого тайму. "Байєр" здобув на виїзді значно більше очок, ніж вдома - 16:9. Останні дві виїзні матчі "Байєр" виграв із рахунком 1:0, а Артуро Відаль вже встиг у цьому сезоні реалізувати 7 пенальті. Цікаво, що в останніх восьми матчах "Байєр" закінчував перший тайм унічию, причому шість разів 0:0. Результати минулого сезону: 0:3 і 0:1.

***********************************************************
"Гановер" - "Фрайбурґ" (субота, 16.30)

В останніхх трьох домашніх поєдинках "Гановер" забив "Фрайбурґу" 10 голів. Свій єдиний успіх у дуелях (4:1) "Фрайбурґ" святкував 1 травня 2004 року. "Гановер" виграв останні дві зустрічі із мінімальною різницею м'ячів, а у восьми поєдинках команда вела в ході зустрічі із рахунком 1:0. Однак, коли суперник забивав першим у зустрічі, то "Гановер" не міг відповісти бодай голом. "Гановер" - рекордсмен у сезоні за вилученнями (5). "Фрайбурґ" забивав у кожній грі чемпіонату принаймні один гол. Обидві команди здобули у чемпіонаті по 7 перемог. Результати минулого сезону: 5:2 і 2:1.


***********************************************************
"Кайзерслаутерн" - "Шальке" (субота, 16.30)

В останніх 11 дуелях "Кайзерслаутерн" здобув лише одну перемогу і зазнав восьми поразок. "Шальке" зіграв унічию найбільше у Кайзерслаутерні (13). "Кайзерслаутерн" у цьому чемпіонаті програв одну із останніх 4 ігор. У семи іграх сезону гравці "Кайзерслаутерна" забивали у ворота суперника першими. "Кайзерслаутерн" пропустив найбільше голів (8) у чемпіонаті від гравців суперника, які вийшли на заміну. "Шальке" вперше виграв у чемпіонаті на виїзді 22 вересня від "Фрайбурґа" (2:1), однак програв лише одну із останніх шести виїзних ігор (проти "Байєра", 0:1). В останніх трьох турах "Шальке" забив 9 голів, з яких 7 забив дует Рауль - Хутелар (5-2). У матчах за участю гільзенкірхенців було найбільше вилучень (9). В трьох із останніх п'яти матчів воротар Мануель Нойєр не пропускав гол у свої ворота.

***********************************************************
"Борусія" Д - "Борусія" М (субота, 19.30)

Тренера гостей поєдинку Міхаеля Фронцека звільнили як головного тренера "Армінії" після поразки 0:6 у Дортмунді 16 травня 2009 року. Фронцек ще ніколи не вигравав як тренер від теперішнього лідера чемпіонату, а в п'яти із семи дуелей його команди навіть не могли забити бодай гол. Натомість тренер дортмундців Юрґен Кльоп програв лише одну із десяти зустрічей з іншою "Борусією" (0:1 як тренер "Майнца" 2 жовтня 2005 року), а останні 4 домашні зустрічі проти мьонхенґладбахців виграв із загальним рахуком 11:1. Лідер чемпіонату вратив очки лише у двох турах. Цей поєдинок стане зустріччю команд з найкращою атакою та найгіршим захистом. 36 пропущених м'ячів після 13 турів - таке востаннє було 12 років тому. "Досягнення" належало також "Борусії" (М) - 37 пропущених м'ячів. Однак команда із Нижнього Рейну забила в останніх трьох турах 9 голів, але не використала перевагу 1:0 у ході зустрічі у п'яти матчах першості Німеччини, щоб здобути перемогу. Результати минулого сезону: 3:0 і 1:0.

********************************************************
"Вердер" - "Санкт-Паулі" (неділя, 16.30)

Дітмар Демут за допомогою двох пенальті та Франц Ґербер гарантували 6 серпня 1977 року у першій грі "Санкт-Паулі" у Бундеслізі єдину перемогу (3:1) у 14 дуелях проти бременської команди. "Санкт-Паулі" здобув за останні 4 сезони лише 1 очко у матчах із "Вердером" і пропустив 13 голів. У цьому чемпіонаті команда із району Гамбура забила 13 голів у 13 матчах, причому в останніх 5 поєдинках "Санкт-Паулі" забив лише 2 голи, які на рахунку захисників команди. Гравці "Вердера" не можуть забити вже 270 хвилин, а також їм не вдалось забити жодного гола після подачі кутового.

***********************************************************
"Кельн" - "Вольфсбурґ" (неділя, 18.30)

"Вольфсбурґ" разом з "Баварією" та "Борусією" (М) - єдині клуби, яким вдалось забити "Кельну" більше на виїзді. "Вовки" програли лише одну гру із останніх шести візитів на рейнську землю. У цьому чемпіонаті "Кельн" виграв лише одну із 4 останніх домашніх ігор (3:2 проти "Гамбурґа"), однак обидві недільні ігри команда з-над Рейну виграла із однакоовим рахунком 1:0. "Кельн" програв 5 із останніх 7 матчів, а в останніх двох матчах Бундесліги гравці забивали лише з пенальті. Найбільше "Кельн" пропускає під час перших 15 хвилин - 6 голів. "Вольфсбурґ" виграв лише одну із останніх семи ігор (2:0 проти "Штутґарта"), а в останніх чотирьох гостьвих іграх забивав лише по одному голу, здобувши лише два очки. Едін Джеко, який вже відзначився 9 голами у чемпіонаті, забив 4 із останніх 6 голів "вовків". У цьому чемпіонаті гравцям обох команд, які виходили на заміну, не вдалось забити гол. Результати минулого сезону: 1:3 і 3:2.