УКР РУС

Англійські ЗМІ: Катастрофа! Гвардіола показав тактичну наївність і досі не вирішив проблем "Манчестер Сіті"

16 березня 2017 Читать на русском

Провідні англійські видання не мали жалю до головного тренера "Манчестер Сіті" Хосепа Гвардіоли після вильоту від "Монако" в 1/8 Ліги чемпіонів.

BBC: Тактична наївність Пепа

"Монако" повністю домінувало в першій половині, і цього вистачило для підсумкової перемоги. Гвардіола обіцяв атакувати, але показав тактичну наївність, посадивши на лавку Яя Туре. Подорож "Ман Сіті" добігла кінця, тепер залишається тільки АПЛ.

Sky Sports: Результат розчаровує

Гості були кращими після перерви, але слабка гра в першій половині коштувала путівки у чвертьфінал. Результат "Ман Сіті" надзвичайно розчаровує. Але й "Монако" є справді доброю командою, що завдасть проблем кожному в наступному етапі.

Daily Mail: Катастрофа у Лізі чемпіонів

Гвардіола досі не вирішив проблем "Ман Сіті" у захисті. "Монако" не було на полі більшість другого тайму, але нездатність гостей втримати рахунок і 6 пропущених голів у двох матчах зробили свою справу. "Сіті" мусив протриматись якихось 19 хвилин, але пропустив уже за 6.

The Guardian: З Гвардіолою таке вперше

Півфіналісти минулого розіграшу Ліги чемпіонів зараз вилітають в 1/8 фіналу. 100-й матч Гвардіоли в єврокубках завершився фіаско. Це вперше, коли Пеп залишає ЛЧ на такій ранній стадії. Протягом 6 хвилин здавалось, що Сане врятував "Сіті", але удар головою Бакайоко дав "Монако" заслужений прохід у чвертьфінал.

The Mirror: Ліга чемпіонів чи Sunday League

Видання іронічно запитує, чи, бува, "Манчестер Сіті" не грає в аматорській недільній лізі, судячи з показників його оборони. Досвідчений Пеп Гвардіола не зробив висновків з першої гри і виглядав новачком, який керує командою Sunday League.

The Sun: Система 4-4-2 ніби вмирає, але "Монако" це заперечило

Гвардіола, мабуть, із задрістю дивився, як "Монако" проводить свої швидкі атаки одна за одною в першому таймі. Виглядало на те, що система 4-4-2 вмирає, а завдяки "Челсі" Антоніо Конте панує мода на 3-5-2. Та "Монако" показало, як ідеально можна використати і тактичну побудову 4-4-2. Особливо в першому таймі, коли розірвало "Сіті" на шматки.

Тарас Котів, Футбол 24

У матчі "Монако" – "Манчестер Сіті" зафіксовано історичний результат. Вперше команда, яка пропустила 5 м'ячів у першому матчі, пройшла далі. Дивіться відео голів і огляд матчу "Монако" – "Манчестер Сіті". Хосеп Гвардіола прокоментував поразку "Ман Сіті". Форвард "Монако" Келін Мбаппе побив історичний рекорд ЛЧ. Наставник "Сіті" Гвардіола вперше в кар'єрі не пройде у півфінал ЛЧ.

Чому Гвардіола вперше в кар'єрі не пройде у півфінал ЛЧ? Опитування

Болюча реакція Гвардіоли на виліт "Манчестер Сіті" від "Монако"

Суркіс з винуватим обличчям закурив на матчі "Монако" – "Манчестер Сіті"