УКР РУС

Англія здолала Швейцарію у спарингу, перемога Північної Ірландії та нічия Польщі з Ірландією

12 вересня 2018 Читать на русском

Європейські збірні, які пропускають другий тур Ліги націй, провели товариські матчі між собою: Північна Ірландія легко розбила Ізраїль, Ірландія на виїзді зіграла внічию із Польщею, Англія мінімально здолала Швейцарію.

Товариські матчі
завершено
-

Збірна Північної Ірландії на своєму полі без проблем розібралася зі збірною Ізраїля. Уже в дебюті поєдинку рахунок відкрив хавбек Саутгемптона Стівен Девіс, а перед перервою подвоїв перевагу Стюарт Даллас. Остаточно добив "біло-блакитних" гол Гевіна Вайта на 67-й хвилині. Отже, 3:0 – легка перемога "залізної" збірної.

Ліга націй: Іспанія вдома знищила Хорватію

У поєдинку Польщі з Ірландією першими забили гості. О'Дауда на старті другої половини гри навісив із правого флангу на О'Браєна, а той на лінії воротарського майданчика випередив Щенсни. Зрівняти рахунок "Кадра" зуміла наприкінці матчу: Кліх обігрався з Лінетті та спокійно відправив м'яч у нижній кут воріт Рендольфа – 1:1.

Натомість збірна Англії в експериментальному складі мінімально здолала швейцарців. Єдиний м'яч у зустрічі було забито на початку другого тайму. Це Маркус Решфорд в один дотик замкнув подачу Вокера з правого флангу, коли оборонці альпійської збірної виконали роль статистів.

Товариські матчі

Північна Ірландія – Ізраїль – 3:0

Голи: С. Девіс, 13, Даллас, 41, Вайт, 67

Польща – Ірландія – 1:1

Голи: Кліх, 87 – О'Браєн, 53

Англія – Швейцарія – 1:0

Гол: Решфорд, 54