УКР РУС

Андрій Шевченко: Адже у нас завдання виграти чемпіонат, кубок, потрапити у Лігу чемпіонів

14 липня 2011 Читать на русском

Лідер атак київського "Динамо" Андрій Шевченко розповів, чому не вважає найближчий матч чемпіонату України з "Олександрією" "легкою прогулянкою" і поділився очікуваннями від завтрашнього жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

- У “Динамо” прийшов новий форвард і новий атакувальний півзахисник. Вас не лякає конкуренція в команді яка постійно зростає?

- Відчуваю себе відмінно. Ми всі працюємо на те, щоб клуб досяг результату. І чим більше буде хороших гравців, тим більше буде можливостей боротися на всіх фронтах. Адже у нас завдання виграти чемпіонат, кубок, потрапити в Лігу чемпіонів.

- Фахівці вважають, що “Динамо” може недооцінити “Олександрію”. На Вашу думку, ця гра буде “легкою прогулянкою”?

- Легко точно не буде. Як мінімум, через погоду. Однозначно буде спекотно, а гра починається рано, о п'ятій годині вечора. Крім того, як ви вже знаєте, ми їдемо туди на автобусі. Всі ці дрібниці можуть ускладнити завдання. Окрім того, команди-дебютанти завжди грають з максимальним настроєм. А тут до них ще й приїде київське “Динамо”. Все це говорить про те, що гра точно буде непростою. Ми все це знаємо і будемо на це налаштовуватися.

- А коли вам востаннє доводилося їхати на гру на автобусі?

- Уже давно (посміхається) ... Але ж ви знаєте, що там є певні складності, тому доведеться і з цими складнощами боротися.

- Якого суперника ви б хотіли отримати в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів?

- Знаєте, я думаю зараз не має значення суперник, якщо команда готова. А я впевнений, що ми готові і просто зобов'язані проходити цей раунд. Потім вже буде цікавіше.