УКР РУС

Андерлехт Макаренка не впорався із Сент-Трюйденом Безуса, Гент Пластуна та Яремчука – з Антверпеном

30 вересня 2018 Читать на русском

Сьогодні відбулися ще три поєдинки 9-го туру чемпіонату Бельгії: Стандард на виїзді здолав Остенде, Андерлехт не зміг вдома переграти Сент-Трюйден, а Гент на виїзді розійшовся миром із Антверпеном.

Столичний Андерлехт продовжує збільшувати відставання від лідерів – Брюгге та Генка. Цього разу команда Євгена Макаренка не змогла забити клубу ще одного українця – Романа Безуса – Сент-Трюйдену. Щоправда, "пурпурно-білі" також і не пропустили. Безус відіграв 90 хвилин, а Макаренко вийшов на заміну на 70-й хвилині.

Олійник голом приніс перемогу СІКу в чемпіонаті Фінляндії

Натомість свідками гойдалок стали глядачі матчу між Антверпеном і Гентом. Команда Пластуна та Яремчука забила першою зусиллями Ростеда, але Антверпен відповів голом екс-"динамівця" Мбокані. Ще до перерви Оджіджа-Офое вивів Гент вперед, але в другому Харун відновив паритет і встановив остаточний рахунок поєдинку – 2:2.

Відзначимо, що оборонець Ігор Пластун провів увесь поєдинок, форвард Роман Яремчук відіграв 69 хвилин, а Єгор Назарина просидів весь матч на лаві запасних Антверпена.

У ще одному матчі неділі Стандард не мав проблем із Остенде в гостях, забивши три м'ячі ще до 60-ї хвилини. Українець Валерій Лучкевич вкотре не потрапив навіть до заявки льєжців.

Бельгія, Ліга Жупіле, 9-й тур

Андерлехт – Сент-Трюйден – 0:0

Вилучення: К. Себальйос, 22 (С)

Антверпен – Гент – 2:2

Голи: Мбокані, 22, Харун, 52 – Ростед, 16, Оджіджа-Офое, 30

Остенде – Стандард – 1:3

Голи: Банда, 90 – Дженепо, 24, 48, Емонд, 59 (пенальті)