УКР РУС

Анчелотті назвав ім'я першого літнього новачка Реала і висловився щодо Кейна

3 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер мадридців Карло Анчелотті доволі відверто відповідав на запитання преси перед матчем 38 туру Прімери проти Атлетіка.

"Так, це правда. Фран Гарсія буде нашим першим літнім підписанням, я сумував за ним. Браїм Діас? Я не можу сказати нічого про нього зараз. Не можу коментувати...

Бензема не спокусився на гроші шейхів і залишається в Реалі, – Marca

Харрі Кейн? Це топ-гравець, але треба поважати Тоттенхем. Він гравець Тоттенхема. Я ж можу гарантувати, що Реал буде мати конкурентоспроможний склад наступного сезону.

Команда буде іншою, тому що є контракти, термін дії яких завершується. Але вона буде конкурентоспроможною, що б не сталося", – заявив Анчелотті на прес-конференції.

Зауважимо, Фран Гарсія виступає за Райо Вальєкано, куди перебрався з Реала 2 роки тому. 23-річний лівий оборонець чудово себе проявив, тож "бланкос" викуповують його назад за 5 мільйонів євро.

Також очікується повернення Браїма Діаса на Сантьяго Бернабеу після 2-річної оренди в Мілані. Щодо Кейна, то чутки про його трансфер з'явились на тлі інформації про відхід Бензема.

Окрім цього, не варто забувати, що Мадрид вже майже завершив перехід Джуда Беллінгема із Борусії Дортмунд за близько 100 мільйонів євро.

Продаж Луніна, 150-мільйонний новачок і доля лідерів: Реал планує революцію, яка зачепить мінімум 11 гравців