УКР РУС

Анчелотті: "МЮ" заслужив звання чемпіона

9 травня 2011

Головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті після поразки з рахунком 1:2 в матчі 36 туру чемпіонату Англії з "Манчестер Юнайтед" заявив, що "червоні дияволи" заслужили чемпіонський титул.

"Суперник був кращим за нас і переміг справедливо. Крім того, варто визнати, що "МЮ" впродовж сезону показує стабільну гру, отож і заслужив титул.

Гра вийшла дещо дивною. Ми пропустили вже на першій хвилині під час першої ж атаки, після чого ми дуже довго приходили до тями. У першому таймі ми повністю віддали ініціативу "Манчестер Юнайтед". Після перерви ми спробували отямитися, посиливши тиск. Нам вдалося забити гол, проте перемогти, граючи лише в одному таймі, було дуже складно.

Нам потрібна була перемога, однак з самого початку матч пішов не за нашим сценарієм. Відігратися за рахунку 2:0 було надто складно.

Варто визнати, що ми провели не найкращий сезон, однак у футболі неможливо завжди перемагати. У минулому році ми добилися приголомшливого результату. У цьому сезоні нам не вдалося закріпити успіх", - сказав Анчелотті.