УКР РУС

"Амкар" з Бутком, але без Міщенка здолав московське "Динамо" та вийшов до 1/2 фіналу Кубка Росіїї

2 березня 2016 Читать на русском

У чвертьфінальному матчі Кубка Росії пермський "Амкар" на власному полі приймав московське "Динамо".

Гра завершилась із рахунком 3:1 на користь перм'яків. Рахунок на 27-й хвилині зустрічі відкрив нападник "Амкара" Олександр Прудніков, скориставшись помилкою оборони гостей. Наприкінці першого тайму захисник уральців Антон Зайцев під час подачі кутового виявився в потрібному місці в потрібний час - 2:0.

На 86-й хвилині білоруському хавбеку "Динамо" Станіславу Драгуну вдалось скоротив розрив в рахунку. До слова, він забив гол у своєму першому офіційному матчі за клуб. Проте вже в доданий час головний суддя призначив пенальті у ворота москвичів за фол Томаша Губочана. Крапку в матчі поставив Аліхан Шаваєв.

Додамо, що колишній гравець "синьо-жовтих" Богдан Бутко провів на полі всю гру, однак інший українець Олег Міщенко, який перебрався взимку до Росії, не потрапив навіть до заявки.

Росія. Кубок Росії. 1/4 фіналу

"Амкар" - "Динамо" Москва - 3:1

Голи: Прудніков, 27, Зайцев, 41, Шаваєв, 90+3 (пенальті) - Драгун, 86

Склади команд:

"Амкар": Селіхов, Білоруков, Зайцев, Занєв, Бутко, Гол (Йовічіч, 83), Комолов, Балановіч, Огуде, Пєєв (Шаваєв, 84), Прудніков (Джикія, 90)

"Динамо": Шунін, Єщенко, Губочан, Д'яков, Козлов, Зобнін, Ташаєв (Катріч, 46), Денисов (Бечирай, 62), Іонов, Драгун, Погребняк

Попередження: Гол, 20 - Козлов, 63, Губочан, 90