УКР РУС

Алієв: Зараз жодна команда УПЛ і близько не стоїть поряд з Шахтарем

3 липня 2020 Читать на русском

Колишній півзахисник Динамо Олександр Алієв поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку 29-го туру УПЛ киян проти Шахтаря.

"Для початку потрібно розуміти, в якому складі буде грати донецька команда. Якщо вийде молодь – Динамо з ними буде грати ще важче. Думаю, що основний склад буде розбавлений молоддю. А так – зараз в УПЛ жодна команда і близько не стоїть поряд з Шахтарем.

Динамо – Шахтар: Миколенко повернувся до загальної групи – в лазареті залишився лідер киян

Сподіваюся, Динамо виграє, але з останніх ігор кияни не показують футбол взагалі. Така гра мені не імпонує, не подобається. На футбольне поле виходять гравці, потрібно лаяти тільки їх. Я не знаю, який зараз тренувальний процес, не знаю, як команда готується, але раніше при Михайличенку ми ставали чемпіонами. Команда грала.

Завжди матчі Динамо – Шахтар закінчувалися або бійками, або вилученнями. Це топ-матч чемпіонату України. Сподіваюся, в центрі уваги буде сама гра, обидві команди покажуть хороший футбол і виграє найсильніший", – розповів Алієв у коментарі 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, матч Динамо – Шахтар відбудеться 4 липня, початок о 19:30. Зазначимо, що "гірники" достроково оформили чемпіонство, а кияни ведуть запеклу боротьбу за друге місце.

Шахтар – чемпіон України: що буде далі?