УКР РУС

Академічна перемога. "Динамо" - "Чорноморець" - 2:0. ВІДЕО

25 серпня 2012 Читать на русском

Одеському "Чорноморецю" не вдалося відібрати очок у київського "Динамо" на НСК "Олімпійський".

Підопічні Юрія Сьоміна у минулому турі зазнали поразки від полтавської "Ворскли", тому у матчі проти "моряків" кияни намагалися реабілітуватися перед рідними вболівальниками, які через кілька днів знову повернуться на трибуни головної футбольної арени країни, щоб підтримати свою команду у поєдинку проти "Борусії".

Власне, зважаючи на матч Ліги чемпіонів, Сьомін вочевидь дав гравцям установку грати в півсили, що було аж надто помітно. Однак проти “Чорноморця” цього було достатньо, аби повністю контролювати гру.

Кияни впевнено перепасовувалися на половині поля гостей, чекаючи свого шансу завдати прицільного удару. До 23-ї хвилини таких нагод у господарів було дві, але Гусєв та Ідейє не змогли ними скористатися. Ну а Нінковіч, на вже згаданій 23-ій хвилині, прикладу із партнерів брати не став, і отримавши пас від Кранчара, пробив точно і головне результативно під дальню стійку.

Ну а що “Чорноморець”? Одесити дуже зрідка контратакували, проте небезпеки поблизу воріт Коваля їм створити майже не вдавалося. Найбільше запам'яталися дуелі Бурдужана та Хачеріді, з яких у 90 відсотках випадків переможцем виходив саме захисник “Динамо”. Ось так грав ч”Чорноморець” протягом усієї гри.

Вже спочатку другого тайму склалося враження, що матч так і завершиться мінімальною перемогою киян, але на 64-ій хвилині Сьомін здійснив, як згодом з'ясувалося, дуже важливу заміну. Тренер “Динамо” вирішив випустити на поле другого нападника, змінивши Кранчара на Рубена. А на 72-ій хвилині проти Рубена порушили правила, та суддя свистіти не став, оскільки круглий відрикошетив до Ідейє. Браун не роздумуючи пробив і м'яч від стійки влетів у ворота Паста.

До кінця гри ще було досить багато часу, а от небезпечних моментів в цей період майже не спостерігалося. У підсумку 2:0 - легка і “академічна” перемога “Динамо”.

До речі, нагадаємо, сьогодні на розминку перед матчем господарі поля вийдуть в ексклюзивних клубних вишиванках.

"Динамо" - "Чорноморець" - 2:0 (1:0)

Гол: Нінковіч, 23, Ідейє, 72

"Динамо" - "Чорноморець" онлайн трансляція матчу.

Склади команд