УКР РУС

Ахіссана хотіли "Ліверпуль" і "Монако", але він обрав "Динамо", – Селюк

2 серпня 2016 Читать на русском

Футбольний агент Дмитро Селюк розповів про перехід Джуніора Ахіссана в "Динамо".

"Однозначно, це дуже талановитий футболіст. Не дарма, він був визнаний на Кубку Африки до 17 років найкращим гравцем турніру. Я вам скажу, цим футболістом цікавилися багато зіркових клубів Європи, наприклад, "Ліверпуль" і "Монако". Це швидкий і різкий гравець. Вважаю, що Ахіссан дуже хороший гравець, який обов'язково покаже себе в майбутньому. Один з найцікавіших футболістів Кот-д'Івуару. У 19 років він вже грає за U-23. Думаю, не мине й року, як його будуть запрошувати в першу збірну.

Він любить грати лівого інсайда. Він правоногий, має схильність зміщуватися в центр, де максимально загрожує воротам – може сам пробити, а може пас віддати. Португальський клуб, який його хотів, там тренер італієць, він взагалі думав використовувати його як нападника. В атаці він може грати скрізь – ліворуч, праворуч, по центру. У першій контрольній грі за київське "Динамо" він забив гол. Але, звичайно, йому потрібен час, щоб набрати кондиції. Повторюся, це талант. І якщо правильно з ним працювати і давати мотивацію, то він зможе прогресувати дуже добре. І відповідно, буде рости його ціна.

Ахіссан – це Ахіссан. Він буде тим футболістом, з яким будуть порівнювати його, кажучи про інших гравців", – зазначив Селюк.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Хто такий Джуніор Ахіссан: новий Жервінью, чи африканська помилка "Динамо"?