УКР РУС

Агент Вейналдума розкрив нові деталі переходу в ПСЖ – за півзахисника змагались 4 європейські гранди

19 червня 2021 Читать на русском

Агент новоспеченої зірки ПСЖ Джорджініо Вейналдума розповів що передувало підписанню угоди з "парижанами".

"Контракт з Ліверпулем намагалися поновити, але Джорджініо обрав інший шлях. У січні ним цікавився Інтер, але виникли економічні проблеми. Інтер був би у пріоритеті, якби не фінансові труднощі.

"Думав, що піду у Барселону": Вейналдум пояснив мотиви трансферу в ПСЖ

Ми також знали, що Куман хотів бачити Вейналдума у Барселоні, вони знайомі ще з виступів у збірній Нідерландів. На підписання футболіста також була націлена Баварія. Ми підтримували зв'язок з Барселоною, намагалися домовитись з ними і майже дійшли згоди. Водночас з нами контактував ПСЖ. Обидва клуби зробили свої пропозиції, і ми повинні були обрати. Обидва клуби – фантастичні. Для будь-якого гравця Барселона – це виклик, але так само можна сказати й про ПСЖ.

Джорджініо врешті обрав Париж. Леонардо виявив професіоналізм і рішучість, що спонукало Вейналдума обрати ПСЖ. З ним також розмовляв Почеттіно, він окреслив йому роль у команді", – цитує агента Джорджініо Вейналдума AS.

Нагадаємо, ПСЖ підписав з 30-річним нідерландцем трирічний контракт на правах вільного агента. У минулому сезоні Вейналдум провів 51 матч, відзначився 3 голами. Півзахисник відмовився підписувати нову угоду з Ліверпулем і отримав статус вільного агента.

Лапорта – це суцільна імпровізація: Барса без чіткого плану підписує гравців Бартомеу, а вибір тренера зовсім не дивує