УКР РУС

Агент Мілевського виставив на аукціон унікальний Mercedes – зароблені кошти підуть на потреби "Азова"

15 квітня 2022 Читать на русском

Олександр Панков вирішив доєднатися до допомоги українським військовим.

"Буквально вчора виставив на благодійний аукціон для потреб ЗСУ свій автомобіль. Mercedes SL 500 – весела машина, на якій можна добре їздити, але мені вона вже не потрібна.

Панков назвав топ-3 найдорожчих українських футболістів на даний момент – Динамо поза конкуренцією

Я виріс із цієї машини і мої життєві цінності змінилися. Найближчим часом нам треба буде не веселитися, а відбудовувати країну, до якої прийшли ці виродки.

Це ексклюзивний автомобіль, на ньому їздили усі топові футболісти нашої прекрасної країни. Виручені від продажу гроші я віддам у фонд Романа Зозулі. Він вже знає, як цими грошима розпорядитися далі, бо Рома – суперпатріот. Він хоче передати гроші на допомогу полку "Азов", із представниками якого спілкується щодня. Ми з ним постійно на зв'язку, і я йому допомагаю, як можу. Якби таких людей у ​​нас було хоча б уп'ятеро більше, ми б цих під*расів вигнали вже давно.

Яку суму вже вдалося зібрати? На жаль, російські негідники почали скаржитися на мій пост і Instagram його видалив на сумі 8200 доларів. Довелося запустити аукціон наново, вже зібрали 10 тисяч. Думаю, якщо пост повисить ще п'ять днів, можна буде зібрати 15 тисяч", – сказав Панков в інтерв'ю FanDay.

"Візьму автомат і буду шарашити": легенда Металіста з Росії знищує мудака Путіна та не ховається від обстрілів Харкова