УКР РУС

"А що не так з Буяльським?": Джулай здивований вибором Шевченка

5 березня 2021 Читать на русском

Відомий журналіст та коментатор Дмитро Джулай лаконічно висловився щодо непотрапляння Віталія Буяльського у розширений список Андрія Шевченка.

Наставник збірної України визначився із списком футболістів, які можуть взяти участь у перших матчах кваліфікації ЧС-2022. Дебютний виклик отримав Анатолій Трубін, а повернення у ряди збірної святкує Артем Бєсєдін.

Шевченко оголосив список гравців на перші матчі кваліфікації ЧС-2022 – без Буяльського, дебютант та велике повернення

Натомість, там не знайшлося місця Віталію Буяльському, що викликало хвилю обурення у вболівальників. Не розуміє такого ігнору і Дмитро Джулай. "Соромлюся запитати... А що не так із Буяльським?" – написав коментатор у своєму Twitter.

До слова, востаннє хавбек Динамо одягав синьо-жовту футболку ще 14 листопада 2019-го у товариському матчі з Естонією. У поточному сезоні Буяльський провів за киян 22 зустрічі, відзначився 5 голами та 7 асистами.

Нагадаємо, на збірну України у березні очікують 3 матчі відбору на ЧС-2022: проти Франції на виїзді 24-го та вдома проти Фінляндії та Казахстану 28-го та 31-го числа відповідно. Останні два поєдинки відбудуться на Арені Львів.

Унікальний солдат Динамо: чому Луческу робить ставку на Буяльського, а Шевченко вперто не бачить його у збірній