УКР РУС

7 тур Бундесліги. Анонс матчів неділі

25 вересня 2011 Читать на русском

Про шанси "Кельна" на першу домашню перемогу і хто є найскупішим суперником - в анонсі матчів неділі сьомого туру чемпіонату Німеччини.

Кельн" - "Хофенхайм"
Чи здобуде "Кельн" першу домашню перемогу? Дві перемоги "козли" вже здобули, однак гостюючи у Леверкузені та Гамбурґу (4:1 та 4:3).

Однак "Хофенхайму" таке бажання господарів напевне не сподобається, оскільки гості виграли останні чотири матчі і зайняли після шостого туру четверту сходинку турнірної таблиці. Статистика також підказує, що "Хофенхайм" може сподіватись на успіх - "Кельн" здобув вдома лише одне очко в трьох дуелях зі суперником.

Обидвом командам подобається забивати голи у чемпіонаті: "Кельн" забив одинадцять, а "Хофенхайм" - дванадцять. Однак "Кельн" пропустив 15 голів, а гості зустрічі - лише п'ять.

Запорука успіху у цій дуелі: Забити першому, бо хто першим пропускав у цих двобоях - ще ніколи не вигравав.
 

"Вердер" - "Герта"
Хто програє, той зіпсує свою безпрограшну серію: "Вердер" не програє вже чотири матчі (3 перемоги, 1 нічия), а "Герта" - п'ять матчів (дві перемоги, три нічиї). Однак "Вердер" скупий на очки на своєму полі у цьому чемпіонаті і не подарував супернику ще жодного очка. Зрештою "Герта" у календарному 2011 році ще не програла в гостях. У 12 останніх дуелях суперників "Вердер" неодмінно пропускав бодай гол від берлінської команди. Однак в останніх восьми матчах "музиканти" відправли у ворота "Герти" 23 голи - у середньому майже три м'ячі за гру.