УКР РУС

31 тур Бундесліги. Анонс матчів Великодня

24 квітня 2011

Якого тренера двічі звільнили після поразок від "Кельна"? Яка команда здобула найбільше очок в чемпіонаті Німеччини в останні п'ять хвилин матчу?

"Вольфсбурґ" - "Кельн" (неділя, 16.30)

За єдину домашню поразку (2:3) "Вольфсбурґа" від "Кельна" 24 січня 2010 року Арміну Фе довелось заплатити місцем роботи.

Теперішній тренер "Вольфсбурґа" Фелікс Маґат був змушений вже двічі змінювати місце праці після поразок від "Кельна" у 1997 та 2001 роках.

"Вовки" завжди забивають вдома "Кельну", причому лише у двох дуелях із сімнадцяти у чемпіонаті Німеччини "Вольфсбурґу" не вдалось забити гол у ворота команди із Рейну.

В останніх одинадцяти іграх із трьома різними тренерами "Вольфсбурґу" вдалось здобути аж...одну перемогу. Феліксу Маґату далі не таланить: 4 матчі - 3 очки.

Маріо Манджукіч - автор трьох із останніх п'яти голів "вовків".

"Кельн" програв дві останні виїзні гри із загальним рахунком 3:11, а в останніх чотирьох матчах команда з Рейну пропустила 14 голів.

Мілівоє Новаковіч став автором єдиних голів "Кельну" у трьох останніх матчах.

Рахунок першого кола: 1:1


"Нюрнберґ" - "Майнц" (неділя 18.30)

Перемігши у Нюрнберзі 21 травня 2005 року із рахунком 2:1, "Майнц" відтоді здобув в гостях у суперника лише одне очко.

"Майнц" здобув найбільше очок серед усіх команд чемпіонату завдяки голу в останні п'ять хвилин матчу - 9 очок (7 - в гостях).

У випадку перемоги, тренер "Майнца" Томас Тухель святкуватиме своє соте очко у Бундеслізі.

В двох останніх домашніх іграх "Нюрнберг" здобув лише одне очко, однак у другому колі команда за кількістю набраних очок займає четверте місце (24).

"Нюрнберґ" має другий показник кількості пропущених голів після ударів гоовою (10), а "Майнц" пропустив від голів суперника лише два голи (другий найкращий показник).

Рахунок першого кола: 0:3