УКР РУС

"30 років відпрацьовую цей удар": Караваєв – про гол за збірну України та мрію для Херсона, який перебуває під окупацією

11 червня 2022 Читать на русском

Захисник збірної України Олександр Караваєв прокоментував перемогу над Вірменією (3:0) в рамках Ліги націй.

"Я для себе рахую (асисти – прим.). Мені дуже приємно, і вже вся команда підстьобує, але це дуже приємно. У нас дружна команда. Коли ми так жартуємо, це додає нам позитивного настрою. Це допомагає і дає результат. У моменті з голом все вийшло дуже добре. Фортуна була на моєму боці, бо м'яч відскочив, і мені залишилося тільки забити. Добре, що є моменти, ми повинні їх реалізовувати. М'яч відлетів під неробочу ногу? Нічого страшного – я вже 30 років відпрацьовую цей удар лівою ногою.

Україна – Вірменія – 3:0 – відео голів та огляд матчу

Ми дивилися кілька матчів цієї команди. Якщо вони так грають, то це теж дає результат. Вірменія саме так зіграла проти Ірландії. Тоді також вони перший тайм завершили внічию, а у другому з 30-ти метрів забили дуже гарний гол, а Ірландія не змогла нічого зробити. У Вірменії працює такий підхід, тому вони роблять на нього ставку. Коли ми забили, їм довелося відкриватися, у нас з'явилося більше моментів, і ми довели матч до такого логічного результату.

У нас є мета – повернутися в Лігу А. Ми не можемо втрачати очки в таких матчах, якщо хочемо досягти своєї цілі. Олександр Петраков сказав у перерві, що ми можемо перемогти, бо у нас є моменти. Ми віддали всі сили, щоб виграти цей матч. Така кількість матчів забирає багато фізичних сил, але такий розклад. Потрібно відновлюватися.

Моя головна мрія зараз, щоб Херсон поскоріше повернувся у незалежну неньку-Україну. Я в це вірю, бо добро завжди перемагає зло. Вірю, що перемога буде за нами", – сказав Караваєв у коментарі для прес-служби УАФ.

Україна розгромила Вірменію у матчі Ліги націй – шоу несподіваного героя і захисників Динамо, Пятов красиво попрощався