УКР РУС

1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Матчі вівторка. Прев’ю

22 лютого 2011

Вже сьогодні у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Мадридський "Реал" відвідає Жерлан.

Іспанці сповнені бажання поквитатися з "Ліоном" за минулорічний виліт на цій же стадії найпрестижнішого клубного турніру. Тоді, нагадаємо, семиразовий чемпіон Франції на власному полі зумів мінімально здолати "галактікос". Та цього разу, переконаний Моурінью, його команда має усі шанси на успіх.

“Ми дуже добре пам'ятаємо що минуло три роки з дня поразки від "Ліона". Обидві команди зараз у відмінній формі. Тепер ми сподіваємось змінити цю статистику і продовжити пригоди "Реала" в турнірі. Це, без сумніву, буде важкий матч та ми маємо у ньому здобути перемогу”, - каже головний тренер "Реала" Жозе Маурінью.

Утім і гравці "Ліона" разом з наставником Клодом Пюелем знають як перемагати "Реал". В останніх шести зустрічах цих суперників французи жодного разу не поступались піринейцям. Неабиякої впевненості додають і останні три зустрічі на "Жерлані", в яких господарі незмінно брали гору.

"Я нічого не міняв. Я не проводив будь-якої психологічної роботи. Ми говорили вчора вранці, і проаналізували нашого противника. Звичайно, у нас не було багато часу для практики на полі, тому що ми грали тільки два дні тому. Але ми точно знаємо, що ми збираємося робити, ми точно знаємо, в якому напрямку працювати. У нас багато нових гравців, які ніколи не стикались з "Реалом". Але у нас є ті, яким вже відомо як перемагати "Реал", включаючи мене”, - каже головний тренер "Ліона" Клод Пюель.

У іншому матчі вівторка Лондонський "Челсі" на виїзді зіграє з "Копенгагеном" - відвертою несподіванкою раунду плей-офф. Від Карло Анчелотті очікують лише перемоги в Данії, аби хоч так реабілітуватись за вкрай невдалі виступи в Прем'єр-лізі. Обидва поєдинки розпочнуться о 21:45 за київським часом.