УКР РУС

100-ий гол Пелліссьє і тріумф "віслюків". "Новара" - "К'єво" - 1:2. ВІДЕО

2 лютого 2012 Читать на русском

У заключному з тих, що відбулися, матчі 22-го туру Серії А остання команда першості, "Новара", вдома так і не змогла запропонувати нічого суттєвого середняку першості "К'єво".

100-й гол у чемпіонатах Італії записав на власний рахунок капітан "віслюків" Серджіо Пеллісьє на 33-й хвилині гри. Між іншим Серджіо повернувся до великої гри, адже не забивав з листопада! Уже за 2 хвилини момент прогавив Джузеппе Маскара, який не зумів замкнути дальню штангу.. Той, до речі, встиг у зимове трансферне вікно втекти з "Наполі", де майже не грав, до "Новари", але й тут перспективи не видно, тепер уже з турнірної точки зору.

Неймовірний шанс за хвилину до перерви не використав Андреа Карраччоло, котрий пробивав після прострілу Рігоні, але занадто слабо кивнув лише убік воріт. У другому таймі моментів і того поменшало. Підопічним Доменіко ді Карло вдалося втягнути опонента у тягучу боротьбу в центрі поля, а креативу попереду господарям, які посилилися ще й Караччоло, все ще бракує. Так, команди прокинулися і за хвилину організували дві блискавичні контри, а ідеально розіграні комбінації реалізували уже згаданий новачок Маскара і Сіріль Теро. Але на більше господарі не спромоглися.

 "К'єво" виривається на десяту сходинку завдяки набраним 3-м заліковим пунктам.

"Новара" - "К'єво" - 1:2 (0:1)

Голи: Маскара, 79 - Пеллісьє, 33, Теро, 78