УКР РУС

Звинувачення з боку "2+2"? Можливо, це робота на замовлення, – віце-президент ФФУ Шкреба

23 січня 2017 Читать на русском

Віце-президент ФФУ Олег Шкреба прокоментував звинувачення телеканалу "2+2" стосовно продажу квитків на матчі збірної України.

"Ті звинувачення, які прозвучали з боку каналу "2+2", то це прояв непрофесіоналізму з боку журналістів, з одного боку. З іншого боку, можливо, це прояв роботи на замовлення, не побоюся цього слова.

Ми підготували відповідний лист, провели у себе чітке сканування бухгалтерії. Ми видали їм цифри, чітко, скільки квитків було продано і скільки грошей потрапило на рахунок за реалізацію цих квитків. Ну а тепер мені цікаво, вони озвучать ці дані, визнаються у власному непрофесіоналізмі або ж немає. Якщо немає, то це явна робота на замовлення, на мою думку. Подивимося, як це прозвучить.

Я пропонував журналісту, який брав у мене інтерв'ю: покажи інформацію, щоб я розумів про що розмова. Він стверджував, що у них є інформація про звіт УФІ за квитки, хоча такої звітності в природі не існує, жодне підприємство не звітує за квитками. І якби такі дані були мені надані під час інтерв'ю, не було ніякої сенсації в ефірі, не було б про що говорити, тому що він відразу б отримав кваліфіковану відповідь", – сказав Шкреба в інтерв'ю "Футбольному клубу".

За даними програми "Профутбол", квитки на суму 18 078 689 гривень пройшли повз офіційні податкові звіти УФІ.

Розповсюдженням квитків на матчі збірної України буде займатися нова компанія

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу