УКР РУС

Зустрілися з Притулою щодо організації фан-зони, – віце-президент ФФУ про матч Україна – Ісландія

4 серпня 2016 Читать на русском

Віце-президент ФФУ Олег Шкреба розповів про можливість розміщення фан-зони за участі Сергія Притули біля "Олімпійського" на матчі збірних України та Ісландії в рамках відбору до фінальної частини ЧС-2018.

"Перший матч з Ісландією на "Олімпійському" відбудеться без глядачів. Це сумно, коли такі матчі відбуваються за порожніх трибун. Тому ми вирішили, що ідея фан-зони була б слушною. Ми над цим питанням почали працювати раніше. Була ідея зробити фан-зону поблизу стадіону, а інтершум з неї вивести на гучномовці стадіону, аби гравці відчували підтримку. Ми звернулися з відповідним запитом до УЄФА, ФІФА. Наші співробітники знайшли подібний прецедент десь в Тунісі. Але нам відповіли відмовою, пояснивши, що не можна цього буде зробити.

В п’ятницю вийшов пост Сергія Притули, ми подивилися, що більше 4-х тисяч людей поставили лайк. Запросили Сергія, зустрілися з ним. Він взяв на себе певні моменти, пов’язані с творчою складовою діяльності фан-зони. Але є також певні організаційні складнощі. Розумієте, Троїцька площа вміщує 10-12 тисяч людей. Добре, якщо прийде 5-7 тисяч, а от що робити, якщо буде 20 тисяч? Тут є питання, над якими ми розмірковуємо. Сподіваємось, що це питання буде вирішено", – сказав Олег Шкреба.