УКР РУС

Зусиль Роналду замало. "Реал" - "Вільяреал" - 1:1

1 березня 2015 Читать на русском

"Вільяреал" роздобув очки на переповненому "Сантьяго Бернабеу".

"Жовта субмарина" днями впевнено пробилась до 1/8 фіналу Ліги Європи і в цьому сезоні знову претендує на потрапляння в єврокубки. А якщо почати відбирати очки від таких грандів як "Реал", можна й на Лігу чемпіонів замахнутися. Та "вершковим" фіолетово на плани "Вільяреала". Для Роналду і компанії головне було зберегти чотириочковий відрив від "Барселони". Зі своїм завданням краще впорався "Вільяреал"

"Субмарина" з перших хвилин дала зрозуміти, що не збирається відсиджуватись в обороні. Вже в дебюті гри Касільяс парирував удар впритул Морено, а добивання Мойзеса Гомеса взяв на себе Карвахаль, практично з лінії головою винісши сферу на кутовий.

В дебюті гри не витримали нерви в гостей - Баї сфолив у штрафному на Роналду, а сам постраждалий виконав вирок - 1:0. Однак гості доволі швидко відігралися. Морено обігрався з В'єтто і гарно відправив шкіряного в нижній кут. Згодом Роналду головою відправляв м'яч у дев'ятку, але Асенхо неймовірним чином зреагував. "Реал" продовжував насідати на ворота суперника, але й гості мали кілька нагод, аби залишити "вершкових" взагалі ні з чим. У підсумку, "Вільяреал" довів матч до нічиєї, а відстань від "Реала" до "Барселони" скоротилася до двох очок.

"Реал" - "Вільяреал" - 1:1

Голи: Роналду, 52 (пен.) - Морено, 64