УКР РУС

Зубов: "Сельта" буде ризикувати, але "Шахтар" впевнено переможе

23 лютого 2017 Читать на русском

Екс-півзахисник збірної України Геннадій Зубов дав свій прогноз на поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи "Шахтар" – "Сельта".

"Вважаю, що поєдинок повинен вийти видовищним. "Сельті" потрібно буде ризикувати, тому іспанці відправлять в атаку великі сили. Зі свого боку "Шахтар" не звик грати від оборони, а за підтримки глядачів – тим більше. Підопічні Паулу Фонсеки захочуть віддячити шанувальникам забитими м'ячами. Незважаючи на мінімальну перевагу, перемога "гірників" буде впевненою. Думаю "Шахтар" переможе 2:0", – сказав Зубов.

"Шахтар" мінімально обіграв на виїзді "Сельту" в рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи. Паулу Фонсека залишився задоволеним результатом, але вважає, що доля протистояння визначиться в Харкові. У матчі-відповіді "Сельті" доведеться обходитись без Радої, який отримав дискваліфікацію. Однак Беріссо сподівається, що в Україні "Сельта" зуміє домогтися потрібного результату. Дентінью пропустив тренування через травму. Між матчами проти "Сельти" одружився Іван Ордець. На матч-відповідь "Шахтар" - "Сельта" продали понад 20 тисяч квитків. Cтав відомий розклад перебування "Сельти" у Харкові.

"Сельта": представляємо суперника. Попередження Кравця та кошмар "Барселони"

"Сельта" – перший суперник "Шахтаря" у новому році. Лідери Галісії – хто вони?