УКР РУС

Зубов: Можливо, навесні ми побачимо інше "Динамо"

28 листопада 2016 Читать на русском

Екс-гравець "Шахтаря" і збірної України Геннадій Зубов поділився думкою про нинішній стан і майбутнє "Динамо".

"В останні місяці багато критики лунає на адресу "Динамо". Дійсно, вболівальникам киян хотілося б бачити більше перемог своєї команди в єврокубках і чемпіонаті. Щось у Києва виходить, щось – ні, але не можна відняти у підопічних Сергія Реброва самовіддачі і бажання. У плані індивідуальної майстерності їм складно боротися з гравцями того ж "Наполі" або "Бенфіки", адже за підбором виконавців ці клуби перевершують "біло-синіх", та й в командній швидкості, як мені здалося, ці суперники переважали "Динамо".

Судячи з останніх заяв представників "Динамо", в найближчих планах кадрові зміни напевно є, питання – наскільки вони будуть кардинальними. Я знаю Сергія Реброва як дуже вдумливу і в той самий час амбітну людини і фахівця. Думаю, що ті результати, які його колектив показує в цьому півріччі, Сергія Станіславовича не дуже влаштовують. Що ж, в міжсезоння буде час внести необхідні корективи, і, можливо, навесні ми побачимо інше "Динамо", – сказав Зубов "Команді".

Про баласт, або кого мав на увазі Ігор Суркіс?

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу