УКР РУС

Зубов: Хоча перша гра на виїзді, "Шахтар" не буде відходити від своєї філософії гри

19 серпня 2015 Читать на русском

Колишній півзахисник "Шахтаря" Геннадій Зубов поділився очікуваннями від матчу "Рапід" - "Шахтар", що відбудеться в рамках раунду плей-офф Ліги чемпіонів.

"Безумовно, невдачі в останніх матчах Прем'єр-ліги тиснуть. Тому, що втрата очок, це завжди неприємно, переживаєш. Як би там не було, залишився негативний осад. Але, думаю, після "Дніпра" тренери зробили розбір, хлопцям вказали на помилки, адже не всі в тій грі показали себе з якнайкращого боку. Луческу знайде потрібні слова, мотивацію. Та й самі футболісти напевно чудово розуміють, що це чудовий шанс вийти в груповий турнір Ліги чемпіонів.

Однак я ще перед "Фенербахче" говорив, що слабких суперників не буде. І цей етап є непростим, а перша зустріч має бути вкрай напруженою. Тим не менш, завдання пройти австрійців - цілком здійсненне. Вважаю, у гірників все вийде.

Щодо гри донеччан в цьому протистоянні, підозрюю, що в першому матчі команди будуть придивлятися один до одного, і шукати проломи в обороні суперника. Але "Шахтар" не буде відходити від своєї філософії гри, буде проповідувати комбінаційний футбол і командні дії. Атакувати та оборонятися - організовано, всією командою", - зазначив Зубов.

До слова, Мірча Луческу вважає, що втрата Ордеця не стане проблемою.

За всіма найцікавішими подіями, що передують цьому протистоянню, стежте разом з нами в режимі LIVE.