УКР РУС

Зубов: "Динамо" розчаровує своєю грою

12 серпня 2013 Читать на русском

Відомий у минулому півзахисник донецького "Шахтаря" та збірної України аналізує п'ятий тур УПЛ.

 - Геннадію Олександровичу, "Динамо", після поразки "Шахтарю", зазнало фіаско у домашньому матчі проти "Чорноморця". Що, на Вашу думку, коїться з київським клубом? Можливо Блохіну варто подати у відставку?

- "Динамо" розчаровує своєю грою та показниками в чемпіонаті. Їм потрібно продовжувати працювати та зробити правильні висновки. "Чорноморець" же показав дуже якісний футбол. Одесити організовано грали в обороні та проводили швидкі атаки. Вони виглядали більш мотивованими та фізично сильнішими за "Динамо". Вважаю, що результат матчу закономірний. А щодо Блохіна, то тут вирішальне слово буде за Суркісом.

- Черговий красивий поєдинок провів "Металіст", який втім дещо затьмарив конфлікт Девіча та Соси. Як можете прокоментувати цей епізод? І чи можна сербського нападника вкотре назвати героєм туру?

- Девіч проводить в "Металісті" найкращі роки своєї кар'єри. В кожному матчі він проявляє лідерські якості та веде за собою команду. Думаю, Марко міг би грати в будь-якій європейській команді. А щодо конфлікту  з Сосою, то звичайно, що це виглядало некрасиво. Їм потрібно розібратись в середині клубу, щоб цей конфлікт не впливав на виступи команди та на самих футболістів.

- Прокоментуйте, будь-ласка, суддівство в матчі між донецьким "Металургом" та "Арсеналом". На Вашу думку, пенальті та вилучення були справедливими?

- Дійсно, деякі епізоди  були сумнівними, та суддя прийняв такі рішення і їх вже не змінити.

- Щодо поєдинку "Карпат" та "Зорі"... Як можете пояснити невдачі Олександра Гладкого, який практично кожного матчу має по дві вірні нагоди для взяття воріт, та не реалізовує їх?

- Головне, що у Гладкого ці моменти виникають. Інколи нападнику просто потрібно забити, щоб відчути впевненість. Думаю, Олександр також переживає у душі через це. Та повторюсь, головне, що команда працюю, та ці нагоди виникають.

Розмовляв Володимир Лесько