УКР РУС

Зубков: У нашій групі немає відвертого фаворита

9 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник молодіжної збірної України Олександр Зубков поділився думками щодо виступів команди у відборі на Євро-2019 напередодні матчу проти Нідерландів.

"У нашій групі немає відвертого фаворита – з усіма можна грати. Безумовно, Нідерланди мають багаті футбольні традиції та завжди претендують на вихід із групи, однак усе вирішується на полі. Ми налаштовані продемонструвати свої найкращі якості і хочемо домогтися позитивного результату.

До молодіжки щоразу приїжджають нові гравці, але всі однаково намагаються себе зарекомендувати і дати користь. Зараз у складі сильні футболісти, з фізичним станом і настроєм цілковитий порядок. Тож, гадаю, усі готові", – цитує Зубкова офіційний сайт Шахтаря.

Відзначимо, що у групі D суперниками України є збірні Англії, Нідерландів, Шотландії, Латвії та Андорри. Після перших двох матчів Україна набрала 4 очки та посідає 2-ге місце.

Відбірковий матч до ЧЄ-2019 Україна зіграє вдома проти Нідерландів. Гра відбудеться на "Оболонь-Арені" 10-го жовтня. Час початку зустрічі – 18:00.

Молодіжна збірна України розгромила Арсенал, Коваленко забив м'яч