УКР РУС

"ЗСУ, ми грали для вас": Петраков – про непереконливу дуель з Ірландією, травму Маліновського і дебют Різника

15 червня 2022 Читать на русском

Головний тренер "синьо-жовтих" Олександр Петраков поділився емоціями від нічиєї з ірландцями (1:1) у матчі Ліги націй.

"Хлопці – молодці! Дотягнули до кінця, хоча вже бракувало сил. Це п'ята гра, тому я їм дякую дуже. Довгий збір і хлопці втомились. Всі перехворіли, по 2-3 дні була температура.

Україна розписала нічию з Ірландією в останньому матчі сезону – гол Довбика і сейви Різника врятували збірну від фіаско

З чим я пов'язую високий брак у першому таймі? Втома, все втома. Від ірландців я очікував такої гри, вони були свіжіші за нас, це було видно. Додались у них нові гравці, тому... Це Ліга націй, нічия. Добре, що відігрались.

У перерві була розмова, ми поговорили з хлопцями, вони зібрались, самі себе підбадьорювали. Щодо Маліновського... Він не міг далі грати, йому забили кістку. Матвієнко теж попросив заміну – у нього коліна.

Дебют Різника? Хороший воротар, подобається. Дали йому шанс – він його виправдав. У нашій державі є дуже перспективні молоді воротарі. Треба давати їм шанс.

Тепер перерва до вересня. Завтра зранку їдемо робити візи у Варшаву. Буде важко, дізнаємось, коли почнеться чемпіонат... Це ж не з Києва летіти, треба буде їхати до Варшави, до Кракова, обмаль часу. Там один день буде і вже гра з Шотландією, а потім важкий переліт у Вірменію.

Загалом, я задоволений, як хлопці грали. Передаємо привіт нашим уболівальникам в Україні, збройним силам – ми грали для вас. Щось не вийшло, але хлопці віддали всі сили, зробили все можливе. Вже у вересні будемо далі дивитись, як діяти. Ми на першому місці у Лізі націй, передихнемо, подивимось, коли стартує чемпіонат, і там будемо рухатись далі", – сказав Петраков у програмі "Головна команда".

Росія напала на Україну: важлива вимога Шевченка, жахливий стан арени в Маріуполі (LIVE)