УКР РУС

Зозуля вдруге не з'явився до суду у справі розірвання його контракту з "Райо Вальєкано"

6 квітня 2017 Читать на русском

Український форвард "Бетіса" Роман Зозуля пропустив засідання суду, на якому розглядали справу розірвання його контракту з "Райо Вальєкано".

Як інформує Cadena Ser, 27-річний форвард вже вдруге не відвідує засідання суду, на якому він мусить виступити у якості свідка. Представники гравця пояснили відсутність Зозулі тим, що українець переживає за свою безпеку.

Також Зозуля стурбований тиском, який відчуває з боку ЗМІ. Ця ситуація, за словами юристів гравця, не дозволяє футболісту перейти у новий клуб.

"Бетіс" висловив прохання, щоб Зозуля дав свідчення у суді через відеозв'язок.

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписання контракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме. ФІФА дозволила Зозулі перейти у 4 клуб в нинішньому сезоні, а іспанський представник гравця прокоментував таку можливість.

"Це велика ганьба для нашого футболу. Гравця дискримінують за герб його країни". Як іспанці реагують на скандал навколо Зозулі

, а також у Viber