УКР РУС

Зозуля ризикує більше не зіграти у поточному сезоні, – агент

1 лютого 2017 Читать на русском

Агент футболіста Володимир Кузьменко прокоментував можливі варіанти подальшого розвитку кар'єри Зозулі після скандальної ситуації з вболівальниками "Райо Вальєкано".

"Чи повернувся Зозуля в "Бетіс"? А це ще невідомо – ще нічого не закінчилося. Ситуація склалася патова: Рома не може грати ні там, ні там. Але для мене зараз найголовніше, щоб у нього все було добре, і щоб з ним нічого не сталося. Тому переходу в "Райо" точно не буде. Так, як вони його взяли ... Якби ми знали заздалегідь, що таке може бути, то і розмови б про цей перехід не було. І для мене, і для Роми це стало повною несподіванкою. Я багато чого бачив, але таке.

Ми з Ромою приїхали в офіс "Райо". Біля входу вже стояли кілька уболівальників , але потім з'явилися ще людей 20. Почали вигукувати різні неприємні речі на його адресу. Рома хотів вийти з ними поговорити, порозумітися, я теж намагався з'ясувати, в чому причина. Але вони взагалі нікого і нічого не хотіли слухати, продовжували обзивати його різними словами. Дійшло до того, що вийшов президент клубу, і вони поставили ультиматум: "Він або ми". Керівництву "Райо" ця ситуація теж була дуже неприємна, їм було незручно, що так сталося, але вони дали зрозуміти, що зробити нічого не можуть. І я просто забрав Рому, і ми поїхали. З боку "Бетіса" вже сказали: "Повертайтеся – і все". Для них теж головне, щоб людина себе почувала впевнено, і щоб подія ніяк не вплинула на психіку гравця.

У мене є партнер, який веде переговори з іспанською федерацією – трансферне вікно вже закрито, але наш випадок форс-мажорний, тому ми хочемо знайти якийсь компроміс, вихід з положення. Крім того, намагаємося зараз зв'язатися з українською федерацією і уточнити, коли у нього закінчився контракт з "Дніпром". Згідно із законом, якщо у нього контракт закінчився до 30 червня минулого року, то у нього буде можливість бути заявленим за якийсь третій клуб. Але, звичайно, якщо іспанська федерація дасть дозвіл", – сказав Володимир Кузьменко.

Нагадаємо, що Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано", однак через конфлікт з вболівальниками нового клубу змушений був повернутися в "Бетіс".

Зозулю зустріли образливим банером на першому тренуванні в "Райо Вальєкано"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу