УКР РУС

Зозуля приїде на нараду в "Райо Вальєкано", – агент

1 березня 2017 Читать на русском

Агент Романа Зозулі Володимир Кузьменко прокоментував "Футбол 24" новину про те, що "Райо Вальєкано" чекає у себе футболіста.

"Зозулю не зобов'язували, а попросили сьогодні приїхати в Райо Вальєкано". Поїдемо всі разом. При тому, що ФІФА дозволила Ромі шукати 4-й клуб в сезоні, в "Райо" він завжди зможе продовжити.

Але питання не в цьому. Як там залишатися? Як там грати і тренуватися? Та й взагалі, як хлопцеві жити в Мадриді? Після такої зустрічі і фальшивих звинувачень з боку фанатів. І як можна їх поважати після того, що вони цим ставлять під удар саму кар'єру футболіста?" – сказав Володимир Кузьменко.

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов в "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся до Севільї вже в день підписання контракту. Фанати "Райо Вальєкано" виступили також проти української армії з ярликами російської пропаганди про "нацистів".

"Це велика ганьба для нашого футболу. Гравця дискримінують за герб його країни". Як іспанці реагують на скандал навколо Зозулі