УКР РУС

Зотько: Зараз у Валенсії є кадрові проблеми, тому шанс у мене буде

28 вересня 2017 Читать на русском

Український захисник Валенсії Іван Зотько розповів про свої тренування з першою командою "кажанів".

"Я почав тренуватися з першою командою Валенсії дуже давно, ще в минулому році. Мені складно описати ті почуття, коли працюєш з першою командою Валенсії. Це найвищі почуття, які тільки можна уявити. Максимальна концентрація і просто приємно працювати з людьми, які грають на високому рівні в інших національних збірних. Таких, як Іспанія, Італія. Я отримую величезне задоволення і колосальний досвід, працюючи поруч з такими футболістами.

Зараз у Валенсії є певні кадрові проблеми. Це погано, звичайно, але шанс для мене буде. В обоймі залишилися Гарай, Пауліста і Мурільйо із захисників. Якщо хтось із них отримує травму, не дай Бог, то залишаюся тільки один я. Ще у одного партнера перелом плеснової кістки, а у другого – розрив хрестоподібної зв'язки. Так що, його ще не буде місяців 6-7. І залишається три основні захисники і я йду четвертим.

Не секрет, що кожен прагне потрапити в національну збірну. Це найвищий рівень. Я дуже стараюся. Сподіваюся, за мною спостерігають. Я дуже хочу туди потрапити. Сподіваюся, що за мною спостерігають і я чекаю тільки виклику. Якщо мені нададуть шанс проявити себе в національній збірній, я його цілком використаю", – сказав Іван Зотько в інтерв'ю Тerrikon.com.

Лучкевич, Зотько і ще 20 футболістів викликані до збірної України U-21 на матчі відбору до Євро-2019