УКР РУС

Зотько: Валенсія не хотіла продовжувати зі мною контракт через зарплату

31 січня 2018 Читать на русском

Український захисник розповів про тренування з Нані та амбіції своєї нової команди, які допоможуть йому отримати виклик в національну збірну України.

Валенсія не захотіла продовжувати контракт із Зотьком через зарплату, але футболіст був готовий погодитись на зменшення платні, якби отримав пропозицію залишитись у першій команді. Про це український захисник розповів в інтерв'ю Footboom.

"У Валенсії сказали, що не хочуть продовжувати зі мною контракт через зарплату і те, що вони планують набирати в свій склад молодших хлопців. Якби мені сказали, що у мене з'явиться шанс в основній команді, то я, швидше за все, залишився б і пішов на їхні умови.

Я радий, що зміг попрацювати в цій команді. Завдяки тренуванням з гравцями такого рівня, як Нані, Гарай я прогресував, багато чому навчився, багато нового дізнавався для себе. У Валенсії мені довелося попрацювати з такими досвідченими тренерами як Чезаре Пранделлі, Марселіно. Не кожен футболіст за свою кар'єру зможе попрацювати під керівництвом таких фахівців", – сказав Зотько.

Трансферне вікно, зима 2018. Дедлайн (LIVE)

Також футболіст додав, що Ельче мусить виходити у Сегунду, що збільшить його шанси потрапити в збірну України.

"Виходити в Сегунду за підсумком сезону ми просто зобов'язані. Це навіть не обговорюється. З такою згуртованістю, з такими вболівальниками, з таким стадіоном і атмосферою Ельче повинен бути вже в Ла Лізі або, як мінімум, в Сегунді.

Важко викликати до лав національної команди когось з третього-четвертого дивізіону країни, нехай навіть і Іспанії. Це навіть безглуздо якось. А ось із Сегунди, другого іспанського дивізіону, потрапити в збірну вже шанси в рази збільшуються. На мій погляд, за нею стежать пильніше, адже рівень її в рази вищий, ніж навіть в деяких європейських чемпіонатах", – підсумував Зотько.

Нагадаємо, Зотько став гравцем Ельче цього січня. Після 23 турів Ельче посідає 3 місце в таблиці Сегунди Б.