УКР РУС

Зотько: Таким складом реально вийти з групи

11 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник Валенсії та молодіжної збірної України Іван Зотько прокоментував нічию своєї команди в матчі проти однолітків з Нідерландів (1:1).

"В епізоді з пропущеним голом була низка наших помилок, на частку секунди втратили концентрацію, чим скористався суперник і зрівняв рахунок.

Ми нав'язували свою гру супернику і виглядали дуже гідно, грали в свій футбол, а голландці контратакували. Як виявилося, вони перший раз вдарили по воротах на 67-й хвилині. Так що, думаю, в обороні ми зіграли командно добре. Проблем з цим немає.

Головний тренер сказав, що все нормально, в такому складі ми граємо перший раз. Десь є непорозуміння, десь інші моменти, але в цілому всі задоволені грою, все виклалися на повну.

Таким складом реально вийти з групи, адже у нас майже всі грають в Прем'єр-лізі і в хороших зарубіжних клубах. Думаю, нам все під силу", — цитує Зотька Matchday з посиланням на ТК Футбол 1.

Лучкевич: Буду доводити, що вартий виклику у національну збірну України

Нагадаємо, молодіжна збірна України в Києві зіграла внічию з Нідерландами (1:1). За "молодіжку" зіграли чотири стабільні гравці національної команди: Віктор Коваленко, Олександр Зінченко, Артем Бєсєдін та Андрій Лунін.

Окрім України та Нідерландів в одній відбірковій групі знаходяться Англія, Шотландія, Латвія та Андорра.