УКР РУС

"Зоря" з "Металістом" сильнішого не виявили

25 липня 2015 Читать на русском

Команди розписали безгольову нічию у Запоріжжі.

У першій половині гри "Металіст" був ближчий до того, щоб відкрити рахунок. Харків’яни намагалися активно атакувати й мали кілька нагод розпечатати ворота Микити Шевченка. Найбільше загроза йшла від Соболя й Бобка, які діють на лівому фланзі. Зокрема, із зони Опанасенка "Металіст" і створив усі нагоди. Але ні Прийомов, ні Чурко не зуміли пробити голкіпера або влучити у ворота з вигідних позицій.

На самому початку другого тайму харків’яни знову могли відзначитися. Спочатку удар Куліша з меж карного майданчика заблокував Сіваков. А потім захисник "Зорі" майже з лінії воріт виніс м’яч після серії ударів "Металіста". Після такого старту "Зоря" зібралася й впродовж наступних кілька хвилин створила моменти вже біля воріт суперника.

Спочатку Маліновський отримав простір по центру й пробив метрів з 25 – Погорілий на місці. Також Будківський міг прокинути м’яч повз голкіпера, але й тут воротар вийшов переможцем. Після цього Хомченовський зряче віддав пас у центр штрафної на Пилявського, та захисник не зміг як слід влучити по м’ячу. Наприкінці гри супермомент втратив Джаба Ліпартія. Гречишкін помітив у центрі штрафного "Металіста" абсолютно вільного Ліпартію й відав саме куди потрібно. Джаба ж не зрозумілим чином примудрився вдарити вище.

У підсумку команди здобули по одному заліковому пункту. Тепер в активі обох команди по 4 бали.

Нагадаємо, що ювілейні матчі сьогодні провели Чайковський та Караваєв.

"Зоря" - "Металіст" - 0:0