УКР РУС

"Зоря" впевнено здолала "Волинь" вдома

15 жовтня 2016 Читать на русском

"Зоря" вдома переграла "Волинь", не залишивши шансів лучанам (2:0).

Луганчани зустрічалися із "Волинню" на "Славутич-Арені" в Запоріжжі і не мали великих проблем із гостями.

"Зоря" з перших хвилин почала демонструвати свій настрій на цей поєдинок і одразу ж дала зрозуміти "Волині", хто тут господар. Перша небезпека виникла на 12-й хвилині. Петряк з близької відстані пробив над поперечиною після навісу від Сівакова. Через декілька хвилин Петряк знову загрожував воротам "Волині", проте врятував воротар лучан Марчук, який зумів відбити постріл Івана. Одразу ж після цього ще один супер-момент втратив Ліпартія, який з лінії воротарського майданчика відправив м'яча вище воріт.

"Зоря" вийшла вперед після того, як Кулач в один дотик, перебуваючи в чужій штрафній, пробив голкіпера "Волині" ударом в нижній кут воріт на 39-й хвилині. Через 3 хвилини господарі подвоїли перевагу – Романюк порушив правила на Караваєві в межах свого штрафного майданчика, а Форстер впевнено реалізував призначений пенальті – 2:0. Перший тайм закінчився з таким рахунком.

"Волинь" активніше розпочала стартовий відрізок другого тайму, намагалася взяти м'яч під контроль і диктувати умови господарям. Проте "Зоря" продовжувала створювати моменти біля воріт лучан і за таких умов. "Волині" вдалося більше не пропустити завдяки самовідданій грі голкіпера-дебютанта Марчука, який демонстрував високий рівень гри у воротах.

УПЛ, 11-й тур

"Зоря" – "Волинь" – 2:0

Голи: Кулач, 39, Форстер, 42 (пен).