УКР РУС

"Зоря" впевнено наближається до Ліги Європи. "Зоря" - "Чорноморець" - 1:0

12 квітня 2014 Читать на русском

"Зоря" впевнено перемогла своїх одеських опонентів у боротьбі за місце у єврокубках з рахунком 1:0.

Від самого стартового свистка луганська команда на правах гсподаря показала, що одеситам тут легко не буде. Підопічні Вернидуба продемонстрували відмінну гру в обороні. При чому оборона команди починалась з нападника Болі, який відпрацьовував, як на захист, так на атаку. Футболісти"Чорноморця" не могли навіть спокійно прйняти м'яч, як а них вже висіли опоненти.

Окрім цього "Зоря" показала себе доволі непогано у атаці. Особливо небезпечними були флангові атаки луганчан. Одна з таких атак і призвела до взяття воріт. Хоча, слід відзначити, Болі забив гол не без долі везіння. Адже в тому моменті захисники та воротар "чорноморців" продемонстрували те, як не треба грати біля своїх воріт.

Другий тайм команди розпочали за тим же сценарієм, що і перший. "Зоря" контролювала хід матчу. Не допомогли гостям і заміни, проведені Григорчуком у перерві. Окріашвілі ще повністю не набрав форму після травми, а подачі Ребенка не були точними. Під кінець "Зоря" свідомо віддала ініціативу супернику, впевнено нейтралізуючі атакувальні потуги гостей і гостро відповідаючи у відповідь. Неприємним моментом для наставника "Чорноморця" окрім поразки стала і втрата основного центрального оборонця Адольфа Тейку, який у зіткненні з Данило, отримав травму коліна і не зміг продовжити гру. Отже, 1:0 на користь гоподарів з Луганська.

"Зоря" - "Чорноморець" - 1:0

Гол: Болі, 20