УКР РУС

"Зоря" спокійно переграла "Волинь"

4 жовтня 2015 Читать на русском

У матчі 10-го туру чемпіонату України "Зоря" на стадіоні "Авангард Луцьк" здобула перемогу над "Волинню" з рахунком 3:0.

Перший тайм розпочався просто з шаленої переваги "Зорі". Команда Вернидуба тероризувала ворота "Волині" щохвилини. Тож ще до середини тайму луганчани двічі засмутили Кварцяного і його команду. Після другого голу гра дещо заспокоїлась, і команда господарів поля створила декілька непоганих моментів. Однак, як правило, це були дальні постріли чи невдалі комбінації, які ставали легкою здобиччю воротаря.

Другий ж тайм також починався з моментів "Волині", але жоден з них не увінчався успіхом для гравців у білій формі. А потім стався ключовий момент матчу. Будківський увірвався у штрафний майданчик "Волині", де його "скосив" Шуст. Голкіперу показали червону картку, а його команда отримала пенальті у свої ворота, яке впевнено реалізував Ліпартія. Півгодини у меншості господарі виглядали гідно. Команда навіть змогла створити кілька непоганих нагод. "Зоря" ж розслабилась та грала розкуто, адже рахунок дозволяв.

Завдяки цій перемозі луганчани обходять "Волинь" у турнірній таблиці.

Україна. УПЛ (Ліга Парі-матч). 10 тур

"Волинь" - "Зоря" - 0:3

Голи: Малиновський, 19, Будківський, 22, Ліпартія, 61(пен)