УКР РУС

"Зоря" сенсаційно поступилася "Дніпру" перед матчем із МЮ

3 грудня 2016 Читать на русском

У поєдинку 17 туру УПЛ на "Славутич-Арені" учасники Ліги Європи зазнали сенсаційної поразки від "Дніпра".

Перший тайм був повністю за "Дніпром". Гості дочекалися свого шансу на 14-ій хвилині і відкрили рахунок. Владиславу Кочергіну вдався удар з-за меж штрафного майданчика у кут воріт Олексія Шевченка. А через 9 хвилин "Дніпро" вів із перевагою вже у два голи. Кочергін не зумів переграти голкіпера, але м'яч підхопив Лучкевич і спрямував його у практично порожні ворота – 0:2. Більше того, рахунок узагалі міг стати непристойним, якщо б на 35-ій хвилині Баланюк реалізував вихід сам на сам. Проте голкіпера "Зорі" підстрахувала стійка.

Після перерви усе змінилося кардинальним чином. "Зоря" взяла м'яч під контроль. Кілька небезпечних моментів біля воріт Луніна стали попередженням для команди Михайленка. А далі Безбородько отримав м'яч у центрі штрафного майданчика і розстріляв голкіпера – 1:2.

Поки гості не оговталися, "Зоря" вирівняла становище. Простріл Ліпартії замикав Любеновіч. З його ударом Лунін впорався, але проти добивання Караваєва був безсилим – 2:2. Проблема господарів полягала в тому, що вони не розвинули успіх. "Дніпро" заспокоїв гру, а тоді забив втретє. Після подачі з правого флангу Кожушко відпасував Кочергіну, який оформив дубль.

Таким чином "Зоря" втрачає очки у четвертому турі поспіль. Команда Вернидуба залишається на третій сходинці із 31 очком. "Дніпро" ж набирає 11 очок і піднімається на 10-ту сходинку, обійшовши "Волинь".

Чемпіонат України, 17 тур

"Зоря" – "Дніпро" – 2:3 (0:2)

Голи: Безбородько, 57, Караваєв, 61 – Кочергін, 14, 79, Лучкевич, 23