УКР РУС

"Зоря" розірвала контракт із Сіваковим

18 січня 2017 Читать на русском

Міхаіл Сіваков та "Зоря" розірвали контракт.

"Судячи з усього, Міхаіл Сіваков продовжить кар'єру в іншому клубі. Поки навіть я не знаю, в якому. У нас була з ним домовленість, що в разі появи пропозиції розірвемо контракт з обопільної згоди. Тому на сьогодні він розірваний. Дякуємо Міхаілу за те, що зробив для "Зорі". За ті ігри, які провів. Він допоміг команді гідно виступити в чемпіонаті України і в Лізі Європи. Були іноді помилки, але їх не буває тільки у тих, хто нічого не робить. Бажаємо Михайлу плідно працювати в іншій команді.

Рішення про відхід йому далося дуже непросто. Важко далося воно і нам. Футболісту 29 років. Йому, напевно, потрібно подумати про своє майбутнє у фінансовому плані. У багатьох гравців, та й в принципі у людей, на першому плані стоїть достаток і дохід сім'ї. Ні в якому разі не засуджую його. Якщо є можливість заробити більше, то потрібно це робити. Повторю, що Міша приніс користь нашій команді. Можу сказати на його адресу тільки слова подяки. Умови переходу розголошувати не будемо ні ми, ні гравець", – сказав генеральний директор" Зорі" Сергій Рафаїлов.

Сіваков може перейти у російський клуб, – ЗМІ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу