УКР РУС

"Зоря" програла "Фейєнорду"

20 жовтня 2016 Читать на русском

У матчі 3 туру Ліги Європи "Зоря" поступилась "Фейєнорду" з рахунком 0:1 на стадіоні "Де Куйп" у Роттердамі.

"Фейєнорд" з перших хвилин "насів" на ворта луганської команди. Вже на 7-ій хвилині після класного удару головою Йоргенсена врятував свою команду Шевченко. Пізніше у голландців виник подібний момент, однак м'яч пролетів над воротами "Зорі". Загалом, "Фейєнорд" атакував більше і майже не дозволяв підопічним Вернидуба створити щось на чужій половині поля. Перша нагода в українців була аж на 30-ій хвилині. Це Петряк не зміг як слід прикластися до круглого і пробив у руки воротарю суперника.

Трохи згодом Карсдорп міг відкрити рахунок, однак Сіваков прикрив собою ворота "Зорі". По перерві голландці, все ж таки, досягли свого. Йоргенсен скористався прострілом з флангу та легко розстріляв Шевченка. До цього моменту Сіваков теж міг забити, але м'яч з "дев'ятки" своїх воріт витягнув Джонс.

Після гола в свої ворота "Зоря" намагалась більше атакувати. Реальний шанс втратив Гречишкін – його удару не вистачило сантиметрів. Був також непоганий момент у Любеновіча. Серб з вдалої позиції вдарив зі штрафного просто у стінку з гравців "Фейєнорда".

Наприкінці матчу побільшало боротьби, і команди перестали створювати моменти. Команда з Роттердаму спокійно довела гру до переможного кінця.

Таким чином, МЮ – лідер групи з 6 очками. Стільки ж балів у "Фейєнорда". "Фенербахче" займає 3-тє місце з 4 пунктами. Українська команда ж з 1 очком остання у свому квартеті.

Ліга Європи. Група А, 3 тур

"Фейєнорд" – "Зоря" – 1:0 (0:0)

Гол: Йорґенсен, 55

"Шахтар" без проблем принизив "Гент"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях