УКР РУС

"Зоря" познущалася над "Говерлою"

30 квітня 2016 Читать на русском

У 24-му турі Ліги Парі-Матч "Зоря" розгромила "Говерлу".

Передостання команда чемпіонату, яку на зустріч вивів старший тренер "ведмедів" Олексій Величко, приймала без п’яти хвилин учасника Ліги Європи сезону 2016/17.

Вже з перших хвилин матчу стало відоме ім’я переможця. "Зоря" раз у раз небезпечно загрожувала воротам Бабенка, тоді як господарі нічим гострим не запам’яталися. У першому таймі Опанасенко, Будківський та Караваєв, вміло використовуючи помилки чужої оборони, довели рахунок до розгромного. Окрім того, в першій половині поєдинку свої шанси змарнували Чечер, Рафаель, той-таки Караваєв.

На старті другого тайму футболісти "Зорі", реалізувавши швидке взяття воріт, більше не відзначалися. Отже, завдяки переконливій перемозі "чорно-білі" набирають 45 очок, продовжуючи гонитву за "Дніпром". Зазначимо, що востаннє "Говерла" відзначалася в чемпіонаті аж 13-ого березня!

А також два м'ячі Будківського дозволили Пилипу наздогнати в першості Андрія Ярмоленко: тепер у двох гравців по 13 влучних пострілів.

У наступному турі "Зоря" прийме "Ворсклу", конкурента в боротьбі за четверте місце. "Говерла" протистоятиме "Олександрії".

Чемпіонат України, Ліга Парі-Матч, 24 тур

"Говерла" – "Зоря" – 0:4

Голи: Опанасенко, 13, Будківський, 40, 47, Караваєв, 45