УКР РУС

"Зоря" поступилася МЮ в Одесі

8 грудня 2016 Читать на русском

"Зоря" поступилася МЮ в матчі 6 туру Ліги Європи на стадіоні "Чорноморець" в Одесі (0:2).

Першим небезпечним моментом у матчі відзначилися господарі. Ігор Харатін наніс чудовий удар з кута штрафного майданчика, однак Ромеро у красивому стрибку парирував цю спробу. "Манкуніанці" відповіли своїм моментом у середині першого тайму. Поль Погба з хорошої позиції не зміг влучити у кут воріт Левченка. Українці створили свою можливість аж через 20 хвилин, однак м'яч після удару Кавараєва не влетів у сітку англійської команди. А вже у компенсований арбітром час до першого тайму класним порятунком воріт відзначився Левченко. Після сильного пострілу Руні голкіпер витягнув м'яч з-під перекладини та перевів загрозу на кутовий.

Одразу по перерві гості вийшли вперед. Мхітарян підібрав м'яч після осічки гравців "Зорі" у центрі поля та здійснив чудовий рейд до воріт "Зорі". Левченко у цій ситуації вже не зміг врятувати. Відзначимо, що це перший гол для Мхітаряна у футболці МЮ. Після пропущеного м'яча луганчани активізувалися та провели декілька хороший контратак, однак створити реальну загрозу воротам МЮ не змогли. Захист англійського клубу не давав можливості створити загрозливі моменти. За 20 хвилин до закінчення матчу відмінну нагоду зрівняти рахунок мав Сіваков, однак Ромеро вкотре врятував після удару головою захисника "Зорі". Останні хвилини зустрічі активніше провели господарі. "Зоря" змогла створити декілька нагод, але не вистачало останнього пасу українській команді.

Вже наприкінці зустрічі Златан Ібрагімовіч вдало уникнув офсайду та вибіг на побачення з Левченком. Швед класно розібрався у цьому моменті та зняв всі питання щодо переможця у матчі.

Після цього матчу МЮ залишився на 2 місці в групі, маючи в активі 12 очок, а "Зоря" з 2 пунктами, проте з достойною грою покинула турнір.

Ліга Європи. Група А, 6 тур

"Зоря" – МЮ – 0:2

Голи: Мхітарян, 48, Ібрагімовіч, 88.